darunia0712
Fanka BB :)
Nikodem uwielbia smoczek, Hania wypluwa. Czasami muszę jej wetknąć żeby zatkać jej buźkę 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heh moja teściowa jedynie co jakiś czas wtrąci "a może jakbyś przepajała to by tak nie wisiała" na co ja standardowo odpowiadam że cyc to jedzenie picie i smoczek.
Tyle piszecie o tych chustach że może i ja się skusze?? Od razu można nosić dzieciątko czy jak?
Pomalowałam pazurki![]()
![]()
taka głupia rzecz a cieszy :-)
Czuję się mega zmęczona, ale do tego stopnia że gdybym się położyła to i tak nie zasnę.
Kiedy pierwszy raz poszłyście na spacer z Maluszkami??
A te które mają swój kawałek ziemi to czy od,razu wystawiałyście na zewnątrz dzieciaczki??
Pamięta ktoś to?![]()
Czy tylko ja nie zamierzam nosić chusty????
Byliśmy dzisiaj w ZOO. Maluszek się wyspał,córka poszalała z kuzynami. Stwierdzam,że karmienie piersią jest super wygodne. Siadam na ławce, wyciągam cyc i po kłopocie.
Odnoszę wrażenie,że aktywność forum znacznie spadła.Raptem jeden wątek jakoś tam działa, a reszta pusta:-(
Co się z nami stanie ? Przenoszą gdzieś forum jak dojdą nowe ciężarówki?
Dziewczyny po cc. Pozwalacie sobie na gorącą ,długą kąpiel?
Ja mam straszną ochotę. W ciąży miałam szlaban, do niedawna jeszcze plamiłam i miałam opory. Teraz już chyba jest czysto i tak się zaczęłam zastanawiać nad relaksem w wannie