Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hanuś jeszcze dokładnie nie wiem jakie druki trzeba, bo mi wszystko przygotowuje firma. Jutro mam pojechać do pracki i wziąć druczek dla lekarza. Jak będę miała cały komplet to Ci dokładnie napiszę :-) Carol_ka już Ci piszę jak to wkleić ;-) Wpisz dany tekst zaczynając od dużej literki. Potem wybierz styl, kolor. Następnie kliknij na glitter my way. Wyskoczy Ci Twój tekst i pod nim dwie brameczki: jedna różowa, a druga niebieska z napisem: GRAB IT. Klikasz na ten niebieski napis i przechodzisz do następnej stronki, na której klikasz prawym przyciskiem myszki na Twój tekst i kopiujesz adres obrazka. Potem wklejasz ten adres w sygnaturze z tym na początku i na końcu bez spacji
Dzięki Dziewczyny!
Ja też czekam na papiery z roboty, ale nie wiem kiedy się doczekam, bo księgowa ma mnóstwo pracy... Echhhh, oby zdążyła do końca tygodnia, bo od poniedziałku jest na urlopie i klops. Buuuuu...