reklama

Listopad 2008

reklama
Cześć dziewczyny! widze że piszecie o wadze u mnie nie jest ciekawie podobnie jak agathe 2kg do przodu mi sie wydaje bardzo mało jak 22 tydz, przed ciąża ważyłam 72 kg i byłam taka sobie kobitka na początku ciąży 68 nie miałam wymiotów a i tak zleciałam. a treaz waga się waha między 70-71kg i narazie stoi.
Niewiem czy to dobrze czy źle.

no to dobrze że nie jestem sama z 10 do przodu. Ale faktycznie że pozazdrościc dziewczyna 2kg czy 3,5kg, lato teraz, a wy nadal mozecie śmigać w fajnych ciuszkach kusząc facetów hihi,:-) bo to chyba każdej kobiecie polepsza humor, jak jakis facet zwróci na nia uwagę, na ten rok mogę o tym zapomnieć, ale na szczęście mój mąż pamięta że jestem kobietą i potrafi czasem komplemencik rzucić.:-D

U mnie na plusie 4 kg.......co niestety nie znaczy ze szczupla laska ze mnie :zawstydzona/y:
Po poprzedniej ciazy kilogramow nie udalo sie pozbyc (choc nie przytylam wtedy jakos masakrycznie duzo - 14 kg)...............No i teraz nie moge sobie pozwolic na szybkie tycie........bo mimo ze to niby dopiero 4 kg, to calosc wynosi 76 kg :dry::wściekła/y:

Aneta23 nie martw się wagą, mnie tak każdy powtarza, ja kiedys wazyłam 75kg pożniej 10 schudłam i tak było przez ładnych kilka lat,ale troche ograniczeń miałam teraz znowu jest 75kg i martwię się ze znowu będę musiała poddać się diecie ale czego się nie robi dla upragnionego maleństwa.:-D

reklama
Dziewczyny, ja też już przytyłam jakieś 10kg, przed ciążą przytyło mi się 5kg, bo zawsze ważyłam 50kg. przy wzroście 160cm., ale na szczęście taki skok gwałtowny miałam w pierwszych miesiącach, bo teraz już jest jakiś kg. na miesiąc, nie przejmuję się tym jeszcze, będę się martwić po porodzie:-)
Życzę udanego i słonecznego weekendu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry