reklama

Listopad 2008

Witam kobitki, ja tez jakos nie mam weny do pisania, ciagle Was podczytuje, a do tego jeszcze ta pogoda, ale dzis sie zmusze i porobie soki na zime
Monik trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze, musi byc dobrze, badz dobrej mysli
nik_i nio ja tez mam nadzieje ze lekarze sie u mnie nie pomylili, bo tez mam wszystko typowo dziewczece, i to takie slodkie, wkleje kilka zdjatek
roxanaa23 witaj i napisz cos o sobie

reklama
Witam wszystkie listopadowe przyszłe Mamusie !
Jestem tu u Was nowa:-) ale termin też listopadowy, dokładnie 28.listopad.Chociaż nie wiem czy uda mi się donosić do terminu bo w 21 t.c. założono mi szew z racji byle jakiej,skracającej się szyjki z niewielkim rozwarciem ... heh.Zalecenie - leżeć plackiem.Więc leżę i będę często do Was zaglądać.Trzymajcie kciuki ! Dziś idę do gina i się dowiem, czy z moją Pszczółką ( na 90 % będzie Maja ) wszystko ok i czy szew trzyma jak trzeba.Pozdrawiam Was serdecznie !!!! Do poklikania !

Celcia roxanaa23 witamy w naszym gronie zaglądajcie do nas :)
kupiłam dzisiaj butelki takie małe na 150 ml. słodkie tylko zastanawiam się czy potrzebne... ale to chyba za późno... ;-)
pogoda nareszcie lepsza... przynajmniej ćiśnienie mi nie szaleje :-)
Madzik miłego szykowania zapasów zimowych :-) z czego soczki???

Cześć dziewczyny!
Na początek ::
Monik trzymam za ciebie i malutką kciuki. Wszystko musi byc dobrze.
Oraz witam Celcie - fajniutko że będziesz u nas często. Może wątek nam się rozrusza;-).
Bardzo dawno nic nie pisałam z dwóch powodów: najpierw byłam z rodzinką na wakacjach nad morzem i było super:-). Odpoczeliśmy popłynęliśmy na Bornholm i oderwałam się od rzeczywistości. A potem wróciliśmy i... jakoś smutno mi się zrobiło,, wena do pisania odeszła. Do tego lekarz oznajmił mi że mam miękką szyjkę. ( na szczęście ze Stasiem wszystko bardzo dobrze i codziennie mnie pociesza kopniaczkami:tak:) Zaczęłam o tym intensywnie myśleć i mam obsesję na temat przedwczesnego porodu:baffled:. Przynajmniej zmobilizowałam się do zakupów dzieciowych. (w najbliższym czasie zamieszczę na wątku zakupowym jakieś fotki tych cudeniek.) Kupiłam płyn lovella i za kilka dni pranie i prasowanie.
Pozdrawiam

Niestety z powodu problemów w pracy nie damy rady pojechać na zaplanowane wczasy jeżeli któraś z was albo ktoś z waszych znajomych ma ochotę to chętnie odstąpię miejsca zwłaszcza że wpłaciliśmy już zaliczkę (600 zł)
Wczasy są wykupione w Juracie na 2 tygodnie w WZW Jantar (Delfin) od 16.08-30.08 koszt od osoby to 1750 zł -za dwa tygodnie (125 zł za dobę ) z pełnym wyżywieniem 3 posiłki dziennie (dla dwóch osób)
Informacje pod numerem 664 722 305

Wiadomosc od Monik
" U nas bez zmian. Nakaz leżenia obowiązuje i tak chyba będzie do końca(...) Dziękujemy z Mają za wszystkie życzonka od Kochanych dziewczyn z bb:biggrin2: i przesyłamy wzajemnie. Buziaczki"

hej wczoraj przezyłam Olka 3 urodziny ...ledwo juz chodziłam....powinnam leżec a cały dzien biegałam , ale cały dzień biegałam...wieczorem myslałam ze maluchy mi wypadną...ale z dnia na dzień samopoczucie coraz leprze

reklama
Monik trzymaj się kochana. Wytrwałości w leżeniu i oby Maja miała sie jak najlepiej:tak:.
Żaneta wszystkiego najlepszego dla synka i nie biegaj tyle. Swoją drogą zazdroszczę Ci siły bo mi jej brak.
Madzik ale ty chyba nie pracowałąś przy żniwach? Bo jeśli tak to podziwiam. U moich rodziców też były żniwa, ale ja się nawet nie pokazałm.
Kiriam zazdroszczę wakacji. My w tym roku chyba nigdzie nie pojedziemy. Po pierwsze ja sie boje daleko wyruszać, a poza tym M i tak nie ma czasu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry