reklama

Listopad 2008

reklama
Olo robi cudowny bałagan w pokoju a ja mam przynajmniej chwile luzu...za moment do gina , a potem na 5 urodziny chrzesniaczki męża....

Zaczynamy przygotowowania do przedszkola...juz za 2 tygodnie olus tam wyemigruje a ja bede miała chwile luzu...huraaaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-)

Hej Dziewczyny

Długo mnie nie było ale odpoczywałam nad jeziorem Czorsztyńskim :-). Było super wypoczęłam na maxa :-). Z chęcią zostałabym tam jeszcze kilka dni ale niestety trzeba było wracać:-(. Ostatnio na podkoszulce miałam 2 mokre plamki .... czy wam też się tak zdarzyło?? Pewnie to nic groźnego ..... mam nadzieje że to tylko mleczko ;-).

Pozdrawiam

Hej

Carol_ka ja tobie tych plamek zazdroszcze ;-) mi siara wycieka juz dlugi czas i nie moge nazwac tego plamkami ehhh sporo mi tego wyplywa szczegolnie rano. Gin twierdzi, ze to normalne u niektorych kobiet sie leje, a niektorym do porodu wcale siara sie nie pojawia. Jak dla mnie to troche to klopotliwe no ale coz taka widac moja ciazowa natura:-)

Siemka dziewczynki :-) Nie wiem czy ktora z was jeszcze mnie pamieta.
Długo mnie nie było, ale tak jakos mi to tak zleciało. 5 lipca mielismy slub, wszystko było cudownie, chetnie bym jeszcze raz to przezyła. Mimo ze to był juz 6m-c ciazy, na weselu bawiłam sie swietnie. Brzuszek w niczym nie przeszkadzał. W czasie przysiegi w Kosciele dzidzius zaczął mnie strasznie kopac, ze myslałam ze wybuchne smiechem, ale dałam rade :-) Wesele do 4 rano super. Brzuszka nie było w sumie widac, niektorzy nie wiedzieli ze jestem w ciazy :-D
Kilka fotek:
00000001.JPG

00000002.JPG

00000003.jpg

00000013.JPG

Więcej na: Fotoalbum.eu - Ślub

Ogolnie u mnie wszystko ok. Po slubie w sumie zadna roznica miedzy nami, wiec jest ok :-) Ciaza przebiega dobrze. Powoli kupujemy wyprawke dla maluszka. Chyba jednak bedzie Rafałek, ale bym sie zdziwiła i cieszyła jakby była dziewczynka :-) Najwazniejsze zeby zdrowe było :-) hi hi. W 28tc robiłam USG w Gdansku u prof.u Preisa, w sumie fajnie, bo zrobił dokladnie wszystkie pomiary itd, ale płytka z filmem słaba, wiec jesli ktos chce miec pamiatke po takim badaniu to go nie polecam. Z dzidziusiem wszystko ok, ja ostatnio miałam troszku mało zelaza, wiec moj gin zapisał mi dodatkowy. Zastanawiam sie cały czas nad porodem, w sumie jestem zdecydowana na Puck, ale cos mi sie wydaje ze i tak waladuje w Gdyni Redłowie. heh.
Udało nam sie wynajac mieszkanko i od 1 wrzesnia idziemy na swoje. Ciekawe jak damy sobie rade. Ja nie wiem czy poradze sobie sama z dzidziusiem, ale bede musiała. Wolimy isc na swoje niz mieszkac kątem u rodziców Patryka, bo u mnie nie mamy miejsca dla dzidzi :-( Z opłatami nie jest tak zle bo 900zł za I pietro w domku, 2 duze pokoje, kuchnia+mały schowek,łazienka i mały balkonik :-) Mieszkanko 50m2 :-) Jest tez podwórko i mały ogródek :-) Teraz musimy kupic sobie troche rzeczy jak pralka, odkurzacz, zelazko i jakies naczynia :-D Mikrofale, blender, posciele, reczniki itd mamy ze slubu wiec ok :-)

Hej dziewczyny!
Ale dzisiaj ruch na naszym listopadzie! Jak nigdy:-).
Martynka 1987 - serdeczne gratulacje z okazji ślubu i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Zaneta napisz co powiedział lekarz. Trzymam kciuki mocno!!!
Serdecznie pozdrawiam

Witam
właśnie do Was dotarłam :-)
Martynka życzę Wam samych pięknych dni tej Nowej Drogi Życia :-)
miałam dzisiaj ciężki dzień... praca szkoła rodzenia zakupy.... i ten ból kręgosłupa...

reklama
Witam już po pracy :-)
Lunia, Aneta co u Was słychać dawno nie zaglądałyście:dry: meldować się i to szybko jak samopoczucie!!!
my zaliczyłyśmy lody:happy: i dokulałyśmy się do domciu, bóle kręgosłupa chyba juz nie odpuszczą więc trudno... polubić ich nie potrafię więz pozostaje się przyzwyczaić:baffled:. Pogoda super teraz troszkę odpocznę i zabieram się za obiadek, tylko pomysłu mi brak:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry