Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Buziaki..:*

to pewnie za sprawą hormonków, spróbuj się zająć czymś przyjemnym;-)

Izka! Dziewczyny maja rację! Twoj mąż potrzebuje lekcji. daj mu do myślenia. Pamietaj, ze to Ty nosisz maleństwo w sobie a nie on! Jej, mój chlopak chyba tak by po uszach dostal, za takie gadanie, ze n ie wiem! Ale ja w sumie jestem wybuchowa i też mogłabym kilka niepotrzebnych słow powiedzieć.. Pamietaj, że nie zasługujesz na takie traktowanie i nie pozwól sobie! Wszystko wszystkim... Jest Twoim mężem i nosisz jego dziecko, ale to nie znaczy, że może Cię poniżąć! Trzymaj się cieplutko i jak tylko chcesz porozmawiać, pisz. Buziaki:*Cześć dziewczyny! piszecie że mam pogadać z M ale ja już próbowałm i on wie ze nie podoba mi sie to co mówi ani to jak się zachowuje wobec mnie bo traktuje mnie przedmniotowo i czuje że poprostu on mnie już nie kocha i byłm mu potrzebna tylko do tego żeby urodzić jego dziecko jak on to pokreśla ale to jest również moje dziecko którego pragnęłam ponad wszystko mam pewne obawy co do jego dalszych planów .Ostatnio miał taka ochote kupować wszytko do naszej córki i myślałam że coś do niego dotarło a mu chodzi tylko o nią takie teksty jak wcoraj wam pisałam mam codziennie starałam sie nie przejmowac ale one bola mnie i to mocno a ja chciałam mieć zwykłą rodzine bo za pierwszym razem mi sie nie udało i myślałam że teraz bedzie inaczej - a ja tylko chcę trochę MIŁOŚĆI i nic więcej.Dzięki wam dziewczyny za słowa otuchy i rady .
Co do zmiany płci doskonale rozumiem Twoje uczucia. Ja też się bałam, że na ostatnim USG lekarz powie, że Ani wyrósł siusiak.Jednak człowiek przyzwyczaja się do pewnej myśli i ciężko tak w kilka sekund się przestawić.
. Ja to już dosłownie sama siebie mam dość czasami... Ale jeszcze trochę , i to chyba minie.
. Boję się, że mnie wsadzą do szpitala i że dzidzia urodzi się za wczedśnie i będą z tego problemy.