reklama

Listopad 2008

Martyna - trzymam kciuki żeby sie wam wszystko poukładało tak jak tego sobie będziecie chcieli!!!
Celcia- współczuje ci tej "samotności" i pewnie nerwów dodatkowych.... Trzymaj sie kochana
Lucyann - bardzo mnie zainteresowało to co napisałaś, moj mąż jest alergikiem. Czy lekarz zalecił ci trilac czy sama go poprostu bierzesz? gdzie czytałaś o tych badaniach?wogole rozmawiałaś z lekarzem? co on na to? napisz coś więcej :)
Kiriam- bardzo sie ciesze że u WAS wszystko ok :-) tak trzymaj !!!

reklama
Kochana tu daje ci skrot do badan http://www.trilac.pl/badania.html ja mam skonsultowanie przyjmowanie z naszym alergologiem bo synek przez 1,5roku byl pod stala opieka fajnego alergologa ktory wiedzial co chce osiagnac i robil to fachowo i wiedzial co i jak .... byl facet na czsie i teraz tez nas pokierowal a o badaniach poinformowala minie po raz pierwszy moja siostra -framaceuta. Musisz sie po orientowac i zoabczyc co w temacie piszczy bo warto dziecko uchronic przed komplikacjami zwiazanymi z alergia..... milej lektury a jak cos to napewno nie zaszkodzisz ...;-)

Anetko kochana wszystkiego najlepszego, uśmiechu na codzień szczeńścia bez liu i samych szczeńśliwych chwil:tak:
Lucyann też muszę poczytać bo sama jestem alergikiem i astmatykiem:no: więc wiem co to alergia:crazy:

Anetko z okazji Twoich wczorajszych urodzin życzę Ci zawsze uśmiechniętej buzi, wesołej zabawy i mnóstwa słodkich całusów:-), a przede wszystkim zdrówka dla Ciebie i małej kruszynki w brzuszku, bo jak na razie jesteście jednością i dlatego podwójne życzonka urodzinowe:-), buziaki...

Anetko, również dołączam sie do życzeń urodzinowych :) Wszytskiego naj naj naj i lekkiego porodu :-)

Dziewczyny skad Wy wiecie o tych urodzinach - szklane kule, czy jak? :-p
życze miłego dzionka
Clue

Anetko wszystkiego naj!!!! z okazji urodzin, spełnienia marzeń, dużo uśmiechu i radości!!!!

Właśnie kobietki skąd wy o tych urodzinach wiecie???? jest to gdzies w profilu danej osoby napisane? czy jam ślepa??:D

Czesc dziewczynki :-)
Bardzo dziekuje za wszystkie zyczenia :tak:
Jakos nie bardzo czulam, ze mam te urodziny....ciagle tylko to pakowanie, sprzatanie......Wieczorem M nakupowal roznych ciastek.....tak apetycznie wygladalu....a ja zmiescilam w sobie tylko 1 male :sorry2: Za to na teraz mi zostalo :-p
A dzis juz ostatnie rzeczy do spakowania, jeszcze troche prasowania....no i sprzatanie tutaj.....:sorry2:
Kurka...wiecie co...Kuba nauczyl sie wyłazic ze swojego lozeczka (górą :szok:). Ciagle wychodzi zamiast spac.....A w nocy to juz w ogole przegiął.....godz. 3:40....a ja czuje ze coś sie na mnie pakuje :confused:....a to moje dziecie wyskoczyło ze swojego wyrka i postanowilo odwiedzic lozko rodzicow :laugh2:;-):sorry2:
Na nowym i lozeczko bedzie mial nowe - mam nadzieje ze troche czasu minie zanim i z niego opracuje wychodzenie ;-)

Dziewczynki a informacje o urodzinach widac na stronie głownej na dole i w profilu tez :tak: Jesli ktos oczywiscie taka informacje zamiescil.

KIRIAM - bardzo sie ciesze ze nic sie nie pogorszylo....oby tak dalej :-)
HANUS - i jak tam, mebelki zlozone? Znam ten ból....my mielismy w paczkach 3 pokoje i przedpokoj....razem 75 paczek :baffled:
NIKI - nic sie nie martw - 2 tyg. szybko zleci i maluszek bedzie mial piekny pokoik...a Ty bedziesz mogla ukladac do woli ;-)

reklama
Cześć dziewczyny!
Aneta - spóźnione najlepsze życzenia z okazji urodzin! Spelnienia wszystich marzeń !:-)

Zastanawiam się co z Zanetą bo już od dłuższego czasu nie dawała znaku. :confused: Mam nadzieję że bliżniaki nie dają jej się zabardzo we znaki.
Pozdraiwam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry