Tajchi
Fanka BB :)
Witam dziewczyny
Nie odzywałam się, bo mój ukochany M zabrał mnie na kilkudniową wycieczkę do...Paryża (sorki że sie tak chwalę,ale mnie tez zaskoczył bo nic o tym nie wiedziałam) od nas to raptem ok 400km. więc nie była to długa podróż. Ale było super mój M powiedział,ze to nasz ostatni samotny wypad,i trzeba było to zrobić!!!!!
MARTYNKO wszystkie naj...na nowej drodze życia, oby było szczęśliwe i pełne pozytywnych niespodzianek
Nie odzywałam się, bo mój ukochany M zabrał mnie na kilkudniową wycieczkę do...Paryża (sorki że sie tak chwalę,ale mnie tez zaskoczył bo nic o tym nie wiedziałam) od nas to raptem ok 400km. więc nie była to długa podróż. Ale było super mój M powiedział,ze to nasz ostatni samotny wypad,i trzeba było to zrobić!!!!!
MARTYNKO wszystkie naj...na nowej drodze życia, oby było szczęśliwe i pełne pozytywnych niespodzianek
No i faktycznie - jak nie teraz to kiedy???Chyba dopiero jak maleństwo podrośnie. My to już reczej nigdzie nie pojedziemy:-(Problem z urlopem...Mnie się marzy wyjazd do Pragi...Może namówię męża, żeby jechać na weekend...
ale podroz do paryza piekan niespodzianka pozazdroscic....
Syf jest tu taki, ze szok - wcale nie widac, ze bylo sprzatane.....non stop skads ten pył wyłazi......do tego jeszcze nabrudzilo sie podczas wnoszenia reszty rzeczy......tak wiec podłogi masakra, do tego osiada to wszystko na meblach....a ze w 2 pokojach sa ciemne to mozecie sobie wyobrazic jak to wyglada
Masa gratow jeszcze do rozpakowania......duzo mycia....no i te okna....
) - cała masa i glukoza po obciazeniu.....przez co M poszedł do pracy na 12
jak to sie skonczy to chyba urodze