Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Nie powinno juz tak byc
. Przypuszczam ze kazda przyszla matka zaklada ze bedzie probowala urodzic bez znieczulenia bo tak najzdrowiej dla dziecka i dla niej, znieczulenie zawsze ma jakies dzialanie uboczne, ale nigdy nie wiadomo jaki bedzie porod i jak dlugo bedzie trwal, a ma sie troszke wiekszy komfort psychiczny z opcja B w kieszeni.
.
. Przy czym jak napisala Aneta23 nie mozna sie zalamywac jak sie nie uda, ale starac sie i probowac trzeba.
! 

.
. Czasami jak czegos bardzo mocno chcemy to na zlosc nam nie wychodzi. Wazne zeby z gory nie zakladac ze "mi i tak sie nie uda" i nie poddawac sie od razu.
Jak się uda, to super jak nie - trudno. Obawiam się jednak, że w moim przypadku może być problem bo nie mam w lewej piersi kanału mlekowego (miałam guza i trzeba było wyciąć cały kanał). Mam jednak nadzieję, że to nie będzie miało jednak większego wpływu
Po pracy mam wizytę u gina i będę podglądać maleństwo. Już nie mogę się doczekać. A ostatnio jest hiperaktywne
Wierci się jak szalona, przewala w brzuszku i rozpycha niesamowicie. Najlepiej jak rozmawiam przez telefon w pracy a tu kopniak pod żebro
Aż chce się krzyczeć a tu nie da się

. zeby w takim wielkim i cywilizowanym mieście nie dawali znieczulenia... Normalnie nie do pomyślenia (nie mówie że na dzień dobry pacjentka rozporządza lekarzem i mówi np. cesarkę tym razem i różową nitkę w poproszę) przecież jest wiele trudnych sytuacji w których o ile to nie zahamuje akcji i nie zaszkodzi dziecku można jej pomóc! Paskudna ta polityka lekarska we wrocku. Przyjedż lepiej do mnie rodzić ;-), u nas po ludzku (ale tylko na porodówce bo na położniczym to podobno jeszcze PRL
). A przy okazji jak się czujecie ?
. A dzisiaj do końca dnia leżę już plackiem żebym z tą walizką nie musiała odrazu jechać.
Dziewczyny karmienia piersią uczą się nie tylko dzieci ale tez i mamy więc przede wszystkim NIE NAKRĘCAĆ SIĘ i ZACHOWAĆ SPOKÓJ a powinno sie udać. Oczywiście nie słuchać tego co mówią nni , że tylko cyc i więcej nic bo zdrowiej, ekonomiczniej i wygodniej - to wszystko prawda ale nie za wszelką cenę. Jak sie nie da to trudno, przeceż nie można mieć wszystkiego. Trzymam kciuki żeby wszystkim mamom udało sie karmić maleństwa tyle czasu ile każda będzie chciała i ile dzieciaczki będą potrzebowały!