Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moral na dzisiejsza noc.... papapaProblem w tym ze nie wszedzie mozemy na nie liczycW razie bolu mozemy liczyc na znieczulenie, a One, dopiero musialy byc dzielne i wiele wycierpiec.
We Wroclawiu nie daja, nawet jak sie chce zaplacic....I dlatego sie boje, majac za soba poprzednie doswiadczenia :-(
Mnie niestety udalo sie karmic tylko 6 tyg Kube.....Zle ssal mimo ze specjalisci mowili ze dobrze....przez to przez caly ten czas mialam poranione brodawki...lala sie krew i ropa, robily sie stany zapalne...Do teraz mam ubytek w prawej brodawce
W koncu pokarm zaczal zanikac i tyle...A ja nie dalam rady juz walczyc bo bol byl nie do zniesienia....Na pomoc nikogo bliskiego niestety nie moglam liczyc...a spacejalisci opowiadali bzdury 
Tylko w kaszkach...normalnego za zadne skarby....Troche krowiego pije w dzien z bidonu, no i rozne przetwory....ale nic poza tym 
Na pomoc - nawet w wielkim mieście - często ciężko liczyć... 
I nic się na to nie da poradzić 

czemu nie mozna nawet wykupic znieczulenia???
. Ja mialam na tyle szczescia ze udalo mi sie karmic core ponad rok, sama zdecydowala o rozstaniu z cycusiem co bardzo ulatwilo sprawe nam obojga. Problem byl pozniej taki, ze mala nie zaakceptowala butelki nie mowiac o mleku modifikowanym. Probowalam kubek nie-kapek ale wszystko z niego pila oprocz mleka. Zostala lyzeczka, ale karmienie trwalo wiecznie czasami. Tak wiec rozumiem Was dziewczyny
. Balam sie podac jej krowie bo dostawala lekkiej wysypki po jogurtach wiec wprowadzilam jej kozie i w zasadzie do tej pory jeszcze jest na kozim a ma juz ponad 2 lata. Je to mleko ale tylko raz dziennie i to z wielkim trudem, ma najzwyczajniej mlekowstret. Sa dzieci ktore tylko mlekiem moglyby zyc a inne nie za bardzo mleka nie toleruja. Staram sie aby w jej diecie byly inne produkty ktore wyrownaja ewentulany niedobor wapnia, mam nadzieje ze bedzie w porzadku.