nik_i
Entuzjast(k)a
Hm super że jesteśmy całyczas w komplecie... mam nadzieję dotrwać do terminu bo dopiero od paru dni jestem na zwolnieniu i chciałabym jeszcze trochę odpocząć zanim maluszek się pojawi... mam tylko bóle podbrzusza i żadnych innych dolegliwości mogących przepowiadać falstart wiec jest nadzieja
uciekam na zakupki...
Żaneta mój maluszek jest bardzo spokojny od początku i przyznam szczerze że chętnie bym pooglądała jak wypycha rączki albo urządza sobie maraton w brzuszku
Aneta jak nocka, no i M? Śnioadanko do łóżka przyniusł;-)
Lunia kuruj sie kochana wiesz mleko miód i inne babcine cuda...
Dorinka Agathe dziękuję za podpowiedzi...
Madzik jak dzisiaj samopoczucie...
Martynaq co słychać w Chorzowie slonko świeci więc w Zabrzu pewnie też piękna pogoda
uciekam po bułeczki i oczywiście pozdrowionka dl;a wszystkich mamuś
uciekam na zakupki...Żaneta mój maluszek jest bardzo spokojny od początku i przyznam szczerze że chętnie bym pooglądała jak wypycha rączki albo urządza sobie maraton w brzuszku
Aneta jak nocka, no i M? Śnioadanko do łóżka przyniusł;-)
Lunia kuruj sie kochana wiesz mleko miód i inne babcine cuda...
Dorinka Agathe dziękuję za podpowiedzi...
Madzik jak dzisiaj samopoczucie...
Martynaq co słychać w Chorzowie slonko świeci więc w Zabrzu pewnie też piękna pogoda

uciekam po bułeczki i oczywiście pozdrowionka dl;a wszystkich mamuś

).....ale sam mówi ze gdyby miał sie tak codziennie domem zajmowac to by oszalał i padł na ryjek....w pracy mniej sie meczy 
Lezec i zbytnio nie ruszac glowa trzeba przez 24 godz. - ja tego przestrzegalam i i tak mialam potworne bole glowy, ktore prowadzily do omdlen...do tego ciagle wymioty....Wspominam fatalnie
Do wklucia faktycznie czyms sie znieczula - bo tu wklucie jest głębsze nie do zzo - i nic a nic ta czynnosc nie boli.
)......nie wiem, jesli do cc daja zzo to chyba jakies inne dawki, bo to co ja mialam nie znieczulało na tyle zeby ciąć 

. Wogole ostatnio mam jakis wilczy apetyt, zjem a za chwile znow czuje glod
.