Hej:-)
Mu już po śniadanku ale całyczas w łóżeczku

zaczyna mi się podobać na tym zwolnieniu mąż wyprawiony do pracy a ja się leniwię;-)
Aga karzda z nas myślę że się boi ja mam takie dni że cały czas myślę jak to będzie boje się bólu po porodzie... a są dni kiedy te lęki ustępują

Madzik jak obrzęki- z rana to pewnie nic nie ma... stosowałaś ten żel o którym pisały dziewczyny?
Lunia mam nadzieje że samopoczucie lepsze, no i jeszcze ten remont w weekend farba już wybrana?
Aneta odpoczywaj i wykozystaj pomoc innych na maxa bo niedługo to sobie nieodpoczniesz

Icedal oj nie wiem tak jak pisałam będe dopiero rozmawiała z lekarzami to sie dowiem... a może miałaś podane znoieczulenie ogólne? Ja po ogólnym 9po operacji guzkó jajnika) podobnie nie musiałam leżeć płasko tylko z poruszaniem się bylo kiepsko

no i witamy spowrotem w cyberświecie;-)
Dorinka i jak zwolnienie? odpoczywasz czy pracujesz dalej? oj wytrwała z Ciebie mamusia...
Flawinka mi brzuszek opadł już jakiś czas temu w sumie zawsze był stosunkowo nisko... nie wiem jak to jest jedni mówią że opada na dwa inni że na trzy tygodnie przed porodem...
tajchi i jak wczorajsza nocka odespana, mam nadzieje ze bez bólów i sensacji...
gorące pozdrowionka dla wszystkich mamusiek w ten pochmurny poranek... lece bo ciśnienie trzeba sprawdzić;-) a n ie mam chęci z łóżka się wykulać