Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
U nas po świętach .... oj grubo grubo, ale wszystko było takie pyszne że nie mogłam się powstrzymać
, dobrze że już po 
Życzę miłego dnia Kochane :-)
, dobrze że już po 
Życzę miłego dnia Kochane :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
, dobrze że już po 

ale to nie to samo co w świeta bo wtedy nie chciał spac a teraz juz spi po 2 godzinki w dzien a w nocy masakra pierwszej nocy co 2 godzinki pobudka drugiej dałam mu panadol wiec standardzic o 3ej i o 6ej pobudka a dzis od 2ej co godzinke pobudka. Ide zaraz sie kimnąć z Maciulkiem. W tym tyg wybieram sie tez do lekarza na kontrolę tego paskudnego półpaścia bo juz prawie wszystkie srtupki poodpadały tylko 1 najmniejszy został a chciałbym już wyjśc na spacer- nawet dla własnego dobra bo po świetach troche przybyło i dodatkowo te 2 tygodnie bez spacerków tez wpłyneły na to ze waga moja poszla w góre:-(
ale dalismy rade
Magdulina - witaj:-)Witajcie,
jestem listopadową mamą, urodzilam synusia 17 istopada 2008 w Wawie... czas strasznie szybko leci i synuś poobnie jak Wasze ma już 5 miesięcy... chciałabym do Was dołączyć... i na powitanie wielkie dzień dobry![]()

Z drugiej strony nie dziw się że Wiktoria jest małą maruda , w ciąży nie byłas traktowana jak krolowa , teraz też nie jest lekko a dziecko wszystko wyczuwa . Nerwy twoje w czasie ciązy napewno udzilily sie małej. To że teraz twoja sytuacja nie jest przyjemnaWikunia tez czuje. 
Jak jutro będzie ładna pogodo to pojedziemy na wieś do rodziny męża
Fajnie by było
Już mam dosyć tego siedzenia w domu i spacerków na około bloków...
A Kuba bardzo opiekuńczy jest