Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

po kieliszku i do dzieci ja bym chyba taka ubiła
,normalnie czym starszy tym ma większe ślepka
Najgorsze są noce :-( wieczorkiem po kąpieli albo są dwa cysie, czasami do tego jeszcze dochodzi butla z 90 ml mleczka. Odkładam go do łóżeczka i śpi tak do ok 12. Później pobudka i biorę go do łóżka do cysia. Przy cysiu usypia ale nie ma mowy o przenosinach do łóżeczka, już nie śpi jak wieczorkiem tylko się kręci, rzuca, marudzi. Daje sobie spokój - zostaje w naszym łóżku ale do rana to pobudki do ok 30 min i zasypianie z cysiem. Te pobudki prawdopodobnie spowodowane są tym, że jak ja się poruszę to mały się rozbudza i jeszcze z zamkniętymi oczami szuka cysia :-( Przed 6 rano pobudka bardziej przytomna i zmiana pieluszki. Później zasypia bądź nie - w zależności od humoru. Drzemki też nie bardzo regularne - czyli śpi kiedy chce - a nawet jak chce to nie może zasnąc. A o wózku, znowu mogę zapomniec
Nawet spacerówka z pozycją półleżącą mu nie odpowiada:-( Pół godzinki w wózku jest zachwycony ale jak zaczyna usypiac to jest ryk. Zabieram go do domu do sypialni i od razu zasypia
Czyli on po prostu nienawidzi zasypiania w wózku. Chyba przyzwyczaiłam go do zasypiania przy mnie przy cysiu lub ze smokiem.