Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

oj ona to byla ekonomiczna jesli chodzi o ciuchy, nie to co Daniel
tak sie nazarl ze sie nie ruszal
fakt ze mi spi ladnie jak mu nic nie dolega w nocy i czasem pije mleko a czasem nie,,, ale jesli wypije mleko w nocy to jest tylko 3 razy na dobe, to troche malod
a i zapomnialam ze popoludniu je deserek, ale to tylko owoce i musi je jesc bo innaczej ma problemy z kupka,,, pic tez za wiele nie chce wiec bez owocow byloby zatwardzenie jak nic
ahhhh ale to wszystko bylo latwe z Sandra, nigdy takich problemow nie bylo

Szok!!!!

,Ty sie nie boisz????
co dla mnie brzmi ochydnie a on zjadł i mu mało było...
Tajchi mialaś racje mężuś już tęskni,dzwoni codziennie i pyta o malą,bo już tydzień bez niej,a nigdy wczesniej się nie rozstawali.Jak mu mowię że po pierwszym wrócimy to wkurza się,mysli że żartuję
a ja to poważnie.Dobrze mi tu,na razie nigdzie nie mam terminow lekarskich,rodzinka naokoło a tam same byśmy siedziały
Mówię wam jaki mała w Polsce dostała apetyt,obiadki ,deserki,dosłownie po wszystko wyciąga rączki jak zobaczy że tylko ktoś coś je!!!I złości sie jak tego nie dostaje i domownicy już zaczynają jeść tak żeby nie widziala
Wcina chrupki kukurydziane a potem cała buzia i ubranko umorusane i lepkie.Też jestem zachwycona rozmaitością dań dla dzieci,choć w Austrii nie jest z tym żle to jednak Polska górą!Nie spotkałam się np. nigdzie indziej z purre ryżowym z dynią albo z marchewką i groszkiem na mleku firmy Nestle.Minus musze jednak przyznac PL za trudności z poruszaniem sie po miescie z dzieckiemi wózkiem-tramwaje ,autobusy,urzędy-koszmar.Choć już w dużych supermarketach spotkałam osobne pokoiki do przewiniecia malca ale do nakarmienia już nie.Ale idzie ku lepszemu,nasze mamy mialy jescze gorzej więc nie ma co biadolić.Pozdrawiam goraco z Krakowa!
kupuję glutenową i problem rozwiązany;-) ale wsówa wszystko co mu zaproponuję:-)
zgadzam się Carolka nie wiem kiedy to przeleciało
. Również w piątek zauwarzyłam pierwszy ząbek się pojawia... za to dziś mały "dopadł" moje palce i już mnie tym małym ząbkiem ugryzł
ciekawe po kim ma taki apetyt
. 

A jedzenie to masakra, nie dośc że jego muszę przebrac to jeszcze i siebie.