Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze go nie widać, ale pod palcami czuć. A tak wogóle to wyczułam jak jadł łyżeczką. Coś mi zabrzęczało w buzi 
Może dlatego też ostatnie noce były bardziej niespokojne i był trochę bardziej marudny. Ale muszę przyznać, że jakoś specjalnie nie dał nam odczuć, że coś się dzieje. Za to dzisiaj wstał przed samą siódmą, jak wczora poszedł spać po 20... Szok....

Na szczęście nie zawsze :-)
No i może faktycznie trochę za dużo wymagam...
U nas pierwszy pojawił się dzisiaj - lewa, dolna jedynka
Sam czubeczek ale świeci jak brylant
No i Ninka nadal marudzi...Więc może to jeszcze nie koniec. A znalazła ostatnio taki zeszyt prowadzony przez moją babcię - coś jak kronika dzidziusia - babcia wpisywała tam ważniejsze wydarzenia z moje życia:-)I doczytałam, że pierwszy ząbek pojawił się u mnie jak mkiałam 6 miesięcy i 3 tygodnie - dokładnie tyle ile Ninka dzisiaj:-)
Jeśli chodzi o płacz przez sen to u nas jest tak samo
Na szczęście już wiem kiedy mniej więcej zaczyna się coś dziać i w tym czasie zazwyczaj siadam przy łóżeczku i głaskam Ninkę.Wtedy jest spokojniejsza
Temu kto ukradł Wam wózek powinna łapa uschnąć
Może potrzebujemy wyjechać gdzieś, zostawić to wszystko na jakiś czas i odpocząć
Już sama nie wiem:-(Zobaczymy jak to będzie ...

u nas coś zaczyna się dziać z dolnymi 2-kami
ciekawa jestem jak to będzie... oby tak spokojnie jak jedynki
Lunia wyjazd napewno Wam pomoze
a kiedy planujecie wyjechać?
tylko ktoś podły może zrobić coś takiego!
boje się ale nie mam innego wyjścia:-(