Antila
30-tki , przyszłe mamusie
U nas przed momentem przeszła straszna burza. Rano było gorąco i parno teraz jest miło:-)
O 17 mamy szczepienie mam nadzieję, że będzie bezproblemowo tak, jak wszystkie pozostałe
Ania też plula zupką na wszystkie strony w końcu po rozcieńczeniu i wlaniu do butelki zjadła całą. Wiem, wiem, że nie powinnam tak robić, ale nie miałam innego pomysłu
O 17 mamy szczepienie mam nadzieję, że będzie bezproblemowo tak, jak wszystkie pozostałe

Ania też plula zupką na wszystkie strony w końcu po rozcieńczeniu i wlaniu do butelki zjadła całą. Wiem, wiem, że nie powinnam tak robić, ale nie miałam innego pomysłu

(co zwykle przesypia 3 razy po pol godzinki a wczoraj raz 3 godz i drugi raz 2). Dzis też cały czas senny. Zjada co ma zjeść(oczywiście płynne) troszke sie z nami pobawimy na macie (naturliś na siedzoco-tzn ktos z tyłu siedzi i go "asekuruje") i zaraz chwilke marudzenia tarcie uszka, oczek i sen w leżaczku). Pogoda raczej nie sprzyja spacerkom-a chcielismy wyjść w koncu we trójke na starówke czy do parku-a tu lipa
(ciągle zachmurzone i pada co chwile)
Pozdrawiam