Tajchi
Fanka BB :)
agathe to super miałas spacerek, ważne ze dałas radę
,pewnie mąż natrze uszu temu kto polecił mu to miejsce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Wstałam dzisiaj lewa nogą :-( Jestem potwornie zmęczona już tym wszystkim :-( A jeszcze jak słysze pytanie "To Ty jeszcze nie urodziłaś?!" to mam ochote przydusić! :-( Tak zazdroszcze tym mamą co już mogą przytulić swojego maluszka :-( Ehh smutno smutno :-(

, no ale jak to facet jakby mógł pokazac ,że cos jest nie tak, szczególnie jak sam to zaaranożował.
z tego co pamietam to wponiedziałek mają ci zdjąc ten pessar tak ? pomyśl że to tylko 3 dni i moze akurat coś się ruszy! Głowa do góry! Wiem że jest ciężko bo sama już mam dosyć stanu w którym jestem ale już tylko odliczam dni do finału ( zostało 10 do cc )

Wiec moze zostal mi tak naprawde jeszcze caly miesiac 

, no ale jak to facet jakby mógł pokazac ,że cos jest nie tak, szczególnie jak sam to zaaranożował.[/QUOTE]
agathe82 ale miałas wycieczkę! dla mnie na trzecie piętro cięzko sie wdrapać a ty ... podziwiam ! tym bardziej że to byl dzień terminu:-)
a skoro bylam zdrowa to czemu nie;-)
masz racje trzeba sie zabarc za cos ciąża juz w zasadzie donoszona, więc głowa do góry