Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie coraz częstsze pobudki, bo to głodny, bo kupa, bo brzuszek
, a o 5 rano musialam juz zupelnie wstac... Maly "bambam" zrobil taka kupe, ze bez mycia sie nie obeszlo, a ubranka to mam nadzieje ze sie dopiora w ogole. Pewnie mysli: co ta matka jadla?! 
Spała więc 10 godzin. Jestem wszoku, bo zdarzyło się to po raz pierwszy. Moje cyce aż błagały, żeby je opróżnić, takie twarde się zrobiły. Młoda pojadła z obu piersi do 8ej, do 09:40 się pobawiła ze mną i po płaczu w łóżeczku w końcu zasnęła 0 10tej.
) i potem 6 i 8-karmienie, ewakuacja super kupy i koniec spania... Od tej pory mała zaliczyła 15 min drzemkę i patrzy na mnie z bujaczka...
ale chyba się zgarnę chociaż na 30 min spacerek... nie mogę się wiosny doczekać, nie cierpię ubierać Patrycji na spacer, strasznie przy tym wrzasku narobi, ja się stresuję, bolą mnie plecy a potem muszę gondolę z piętra znosić 
Jutro jedziemy z tatą Zosi i Zosią do Krk do mojego brata do szpitala. Miał już operację. Nie mam jak małej zostawić i musi z nami jechać - oby w tym szpitalu nic nie złapała (to na laryngologii - to może nie będzie tam fruwać dużo wirusów). Kurcze, trochę się boję o Zosię, ale mój brat leży tam już od zeszłego wtorku i tak strasznie chcę go zobaczyć. Uważacie, że źle robię, że zabieram Zosię?