reklama

Listopad 2011

winki postaraj sie pic jak najwiecej plynow tak zeby sie nie odwodnic,wspolczuje Ci tego zatrucia,zycze Ci szybkiego powrotu do zdrowia :tak: Trzymam mocno kciuki za wizyte &&&&&:-D Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Winki, nic się nie martw :) z dzidzią na pewno jest wszystko w porządku, Twój organizm na pewno dobrze strzeże dzidziusia i nie odczuwa on za bardzo Twoich dolegliwości :)

pepsi - gratuluję udanego ślubu!!! :) i życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia i pociechy z maleństwa oczywiście :)

kachutka w sumie ciężko cokolwiek powiedzieć, skoro choroba może rozwijać się jakis czas mały może już byc zarażony.
Przetrzymaj na wszelki wypadek w domu
Nie wyczytałas w necie czy jest jakis sposób na sprawdzenie czy przechodziło się tą chorobę? Może są badania krwi

Kochane wpadam na moment bo padam z nóg. Nareszcie jestem w domu ( Poznań), ale jestem chora. Wczoraj jak wracalismy z Finlandii to na lotnisku zjadłam obiad (sic!) i umieram ( nie jadlam kielkow :-) ). Wymiotuje co pól godziny i czuje sie okropnie. Nie mam czym wymiotowac i to jest jeszcze gorsze. A dziś musiałam sama lecieć do Polski. Na szczęście była to tylko godzinka i jakoś dałam radę. Teraz troszkę mi lepiej ale wciąż daleko od dobrze. Mam dziś wizytę o 18.30 wiec trzymajcie kciuki. Nam nadzieje ze zatrucie nie zaszkodziło fasolce.
Pepsi gratuluje ślubu i super ze wszystko sie udało.

Jezu, jak sie boje.

winki będzie dobrze. trzymam kciuki &&&&&&&&&

Pepsi, super, że się udało wszystko :)))

Winki, dokładnie, pij dużo i się oszczędzaj :) teraz na wszystko trzeba uważać, nigdy nie wiadomo kiedy się czymś zatrujemy... A w ogóle wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)

reklama
angie80 mamy takie miejsce nad jeziorkiem w Karpicku koło Wolsztyma. Kiedyś tam jeździliśmy i nadszedł czas na powrót w dawne miejsce:-) Jedzie się tak ok 2,5 godziny, a ja nie mogę jeździć dłuzej niż 3 godz., wiec coś dalszego odpada, a marzy nam się nasze morze:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry