• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

reklama
hej kochanae
wiki gratuluje owocnego badania i synusia :) ja czekam na potwierdzenie czy w brzuszku mam córeczke
ewa kuruj się mam ndzieję zę szybko wydobrzejesz zdrówka życzę (w takim ciepełku to jeszcze gorzej się choruje)
kachutka trzeba miec nadzieję że mały nie zaraził się a tym samym Ty -wiara czyni cuda myśl pozytywnie bo po co martwić się na zapas :) napewno będzie si
pepsi - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :) supre że wszytko poszło po Twojej myśli
a ja padam jak co poniedziełek wiec uciekam ściskam serdecznie jutro ide powtórzyć te badania na cytomegalowirusa cmgv mam nadzieje żę nadal będzie ujemny i nie czeka mnie neimiła niespodzianka :/
a dziś byłam w lumpeksie mamy taki fajny za 30 zl kupilam dla dzidzi nowe (niektóre z matkami) rzeczy tak co poniedziałek mają dostawe towaru i część wyprawki kupie tak by miec rzeczy do wiosny to nie odczuje finansowo :) i juz 2gi raz udało mi się tam kupić praktycznie nowe rzeczy za grosze :)

winki80 - gratuluję syneczka :) życzę szybkiego powrotu do formy

Margana - życzę udanego wyjazdu, odpoczywaj :)

Ewa87 - trzymam kciuki za Ciebie, obyś szybko wyzdrowiała. Dobrze, że synuś już zdrów. A Ty leż i odpoczywaj.

My biegamy po salonach meblowych, po remoncie zrobiło się troszkę miejsca i staram się to jakoś zagospodarować, aby rodzina 4 osobowa (wkrótce) jakoś wygodnie mieszkała :) Potrzebuję szafy, regału, stołu jadalnego dla 4 osób i może jakieś półeczki do kuchni jeszcze gdzieś wcisnę. Zobaczymy.

Życzę spokojnej, przespanej nocy :)

Witam wszystkie ciężaróweczki:-*
winki gratuluję synusia!
Ewa, kuruj się i najszybciej jak się da wracaj do zdrówka!

Kobitki ja się zbieram na pocztę, bo otwierają o 8, mam nadzieję, że teraz nie będzie tylu ludzi. Czekam na paczkę z ciuszkami z Anglii, jeśli to to, to od razu porobię foty i pokażę ;-)
buziory i "do zobaczyska" niebawem :-D

a ja dzisiaj wstałam przed ósmą, to jakieś święto normalnie, stary wychodził do pracy, a mi się spać już nie chciało, jeszcze koleżanka pisała mi smsy więc się rozbudziłam i wpadam do Was, a tutaj nic do nadrabiania hehe ;-) zaraz idę myć łeb i się szykować na imprezę imieninową koleżanki z pracy, pojem sobie dzisiaj dobrych rzeczy, mniam, mniam :-)

Winki, gratulacje! Fajnie, że już znasz płeć :)

Ewa87, życzę szybkiego powrotu do zdrowia, kuruj się! :)

A ja dzisiaj - a właściwie od paru dni - czuję się strasznie. Jak sikam boli mnie brzuch, jakbym miała zaraz wszystko z macicy wypchnąć, takie blokujące się skurcze, a potem wracam do łóżka taka obolała i nie mogę spać... jakaś masakra. Lekarz mówił, że z szyjką okej, to się tak nie martwię, ale męczy strasznie, jak muszę w nocy wstać do toalety to już wiem, że godzinę sobie poleżę z bólem brzucha.
Tak w ogóle to znowu mi wraca zespół jelita drażliwego i jeszcze dodatkowo nadbrzusze mnie boli... ehh, dzisiaj jakoś marudna jestem, niewyspana no i na dodatek nie mogę się ruszyć z domu bo teść przyjdzie nam dodatkowe półki w garderobie zakładać - ale przynajmniej będzie miejsce na więcej ciuchów dla dzidzi :P

W ogóle u nas w bloku w klatce obok jest do sprzedania mieszkanie z dwoma balkonami... co oznacza, że może mieć nawet 80m2 :szok: Rodzice A. chcą kupić to duże, wziąć nasze małe i dać nam tę trzy pokojówkę...
Z jednej strony uważam, że to fantastycznie, a z drugiej martwię się, bo teściowa 1km od nas to za blisko a 10m... chyba bym zwariowała ;-)

hej kochane:-)
Winki gratuluję udanej wizyty i poznanania płci;-)
Ja mam nadzieję że w czwartek dowiemy sie kto u mnie mieszka.
ponko ja juz kiedyś pisałam, ze też miewam takie bóle brzucha, szczególnie rano jak mam pełny pęcherz. Rano jak wstaję to muszę się wysikać i purtnąć ( czego mój mąż powoli ma dosyć:zawstydzona/y:) ale inaczej boli mnie brzuch. Podobno wzdęcia w ciąży to normalna sprawa:zawstydzona/y: a z tym mieszkaniem obok teściów to rzeczywiście... ja bym zwariowała, no ale to od Was zależy. Zresztą aj bym nie mogła ani obok teściów ani obok rodziców mieszkać;-)

reklama
Hej dziewczyny :-)
Widze ze tutaj produkcja pelna para idzie :-D Ja dzisiaj mam troszke zagoniony dzien wiec niebardzo czas bede miec do poludnia zeby z wami posiedziec no ale postaram sie dziewczyny popoludniu zagladnac :-D U mnie sliczna pogoda dzisiaj sloneczko swieci,nareszcie bo tych deszczy i zimnego powietrza to juz mialam powyzej uszu:tak::-D
Milego dnia dziewczyny,zagladne pozniej do was :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry