• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

hej
pepsi ,poxo stempel-misie-gratulacje_49.jpg
ponko moja koleżanka była niedawno na masażu chińską bańką czy jakoś tak i mówi że to rewelacyjnie działa więc jakby ci kremy nie pomogły to po ciąży sobie zafundujesz taki zabieg ;)
winki mam nadzieje że wszystko u was w porządku ,trzymam &&&&&&& mocno ;)
u mnie dzisiaj ładnie świeciło słoneczko a że mieliśmy święto więc poszliśmy na spacerek nad fjord :) , dodatkowo dzisiaj była akcja w mieście bo jakiś wariat zamknął się z bronią w mieszkaniu i powiedział że kogoś skrzywdzi i spory kawałek centrum był wyłączony z ruchu ,pełno policji z bronią , czułam się jak w jakimś filmie :) ,w końcu się coś tutaj działo :)

reklama
Co do witamin biot prenatal classic i zauważyłam, że w dni w które je biorę (bo czasem zapominam) jest mi zawsze strasznie niedobrze (jakieś pół godziny po wzięciu witamin). Zastanawia mnie, czy to ma coś wspólnego.
Bardzo możliwe, że witaminy nasilają mdłości u Ciebie, mi mój gin odradzał brania czegokolwiek w pierwszym trymestrze, poza kwasem foliowym, właśnie z tego względu. Sam mi powiedział, że mogą nasilić mdłości. Może spróbuj kupić inny zestaw. A ja mam tak dziwnie, że jak biorę w trakcie jedzenia, to po pół godzinie mam odruch wymiotny, tak jakby mi tabletki gdzieś zalegały i drażniły gardło, masakra, jeszcze nigdy tak nie miałam, a jak wezmę ok pół h po jedzeniu, nic takiego się nie dzieje, dziwne to. I też biorę Prenatal Classic.

Pepsi, super że się wszystko udało.

Poxo, czy Ty przypadkiem też nie miałaś ślubu w ten weekend?????

Może któraś z Was miała z nim do czynienia?
Moja koleżanka była całkiem niedawno w dokładnie takiej samej sytuacji, co Ty. Jej synek nie zachorował, ona także, lepiej przetrzymał Małego w domu, na pewno wszystko będzie dobrze!

A ja dzisiaj latałam po mieście, później byłam u dziadków, przed chwilą wróciłam do domu, musiałam jeszcze pojechać po prezent dla koleżanki z pracy, robi jutro imieniny więc kupiłam jej superanckie kolczyki, tak mi się spodobały, że sobie też zafundowałam takie same, ale w kolorze turkusowym :-)

angie80 mamy takie miejsce nad jeziorkiem w Karpicku koło Wolsztyma. Kiedyś tam jeździliśmy i nadszedł czas na powrót w dawne miejsce:-) Jedzie się tak ok 2,5 godziny, a ja nie mogę jeździć dłuzej niż 3 godz., wiec coś dalszego odpada, a marzy nam się nasze morze:-(

Fajne sa takie powroty w dawne miejsca. My ostatnio wspominalismy nasze pierwsze wspolne wyjazdy pod namiot do Brennej, to byly czasy :)

My się niedługo wybieramy do przyjaciół do Koszalina a stamtąd żabi skok do Mielna, planujemy pobyt tak na kilka dni. Mam nadzieję, że pogoda dopisze :-)

Halo dziewczynki. Kochane jestescie. Kciuki pomogly ,ja sie czuje lepiej. No i bedzie chłopak - Alexander na 90%:-) :-) :-) Pokazal sie w calej okazalosci ,wiec nie ma watpliwosci. Wszystko ok ,ma juz 16 cm. Połowkowe za miesiac, bedzie w 3D. Jeszcze ,zeby mi to cholerstwo zniknelo na dobre ,to pomimu braku meza w dzien rocznicy ,uwazam ,ze wieczor byl cudowny.
znikam ,bo na dzis mam dosc przezyc.
Kachutka potrzymaj synka w domu ,a wszystko będzie dobrze.

winki super wieści :)) ,zauważyłam że chłopcy częściej się ujawniają niż dziewczynki ;) ,nie jest to reguła ale pamiętam jak to było między moimi koleżankami np z pracy to dziewczynki na usg bardzo długo nie chciały ujawnić swojej płci a chłopcy bez problemu :))

winki gratuluje syneczka :-) najwazniejsze ze dzidzia zdrowo rosnie i ze wszystko jest w porzadku:-)Obys jak najszybciej poczula sie juz lepiej ;-)
Wpadlam wam pozyczyc milego wieczorka a Ja zmykam sie jeszcze uczyc a potem do lozka :-D

reklama
Cześć dziewczyny! Nie pisała pare dni bo mój mały załapał jakiegoś wirusa i oczywiście się zaraziłam. Wczoraj nawet mnie rzęsy bolały. Dziś brałam paracetamol i *spam* -syrop dla kobiet w ciąży , gorączka mi spadła i poce się jak szczur. Paracetamol brałam tylko jeden dzień ,a więc myśle ,że malenstwu nie zaszkodzi , gorączka jest chyba gorsza. Teraz czuje się lepiej kości mniej bolą.:-) Mój mały za to zdrowy już i dziś cały dzień wariował ,a ja nie mogłam palcem ruszyć ,wszystko na głowie M.
Jutro mam wizytę ,zobaczę rano jak będe się czuła i albo pójdę albo odwołam.
Trzymajcie się! Dobranoc ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry