Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

*spam* podobno dobrze jest brać nawet profilaktycznie w okresie zachorowań, co do otrivinu na dzieci to czytałam wiele kobiet je bierze w ciąży są różne opinie jedni lekarze mówią że działają miejscowo i nie powinny źle działać na łożysko inni odradzaja... sól czy tam woda morska nie udrażnia noska tylko nawilża... jak inne badziewie "ziołowe" na mnie kompletnie nie działa nawet pół minuty ulgi nie miałam ;( podobnie jak inne homeopatyczne oraz wszelkie inhalacje ... załamać się można
Kachutka ja mam wielki problem z tego względu że mam mega krzywą przegrodę w nosku i każda przygoda z katarem to dla mnie męka , co do kropli chemicznych... podobno sporym problemem jest to że po kilku dniach stosowania uzależniają, dlatego trzeba rozsądnie uzywać.
nimfii u mnie też potworny ból bioder , ale w pierwszej ciąży też tak miałam więc nie jestem zdziwiona , za to nowością jest ból krzyża króciutki spacerek i potem chodzić nie mogę tak mnie boli , pocieszam się że już bliżej niż dalej![]()