reklama

Listopad 2011

Angun nie mam zielonego pojęcia ale widocznie nadszedł czas żeby zobaczyć to, że ktoś patrzy tylko i wyłącznie na czubek własnego nosa i nie przejmuje się tym co się dzieje z innymi ludźmi bo najważniejsi są oni...

Farmaceutka
właśnie też się zastanawiam dlaczego nie można go brać w ciąży skoro mi gin kazał i brałam go też na samym początku ciąży. On przecież pomaga w tym, żeby nie występowały krwawienia...

Ja się jakoś dzisiaj źle czuję, teraz strasznie mi się kręci w głowie i jakoś tak żołądek mnie boli i mam delikatne mdłości... Nie wiem co się dzieje, a jestem sama w domu w dodatku... pójde się położę na łóżku może mi przejdzie

reklama
Ja właśnie zaszlałam z odkurzaczem i wymyłam trochę łazienkę, ale czuję, że mnie łupie w krzyżu, tez muszę usiąść i odetchnąć.
Niuniunia poleż trochę, może przekąś coś małego, bo to tez może byc niski poziom cukru.
Ja tez nie rozumiem, co może być szkodliwego w Rutinoscorbinie??

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa, bardzo Was lubię i dobrze mi tu z Wami!
Niuniunia koleżanka rzeczywiście wyjechała z niezłym kalibrem ;) Ty w zaawansowanej ciąży, a Twój chłop ma siedzieć w stolicy (nie wiadomo gdzie ma się podziać w tym czasie) i czekać aż panienki się wybawią - nie przemyślała tego wcale.
Kupiłam farby do pokoju Poli - kremowa i jasny beż jakby cappucinko i jedna ściana ciemniejsza , reszta taki właśnie kremowy, muszę zamówić jeszcze rolety też kremowe i firanę - ekran też chyba w kolorze ecru wezmę - powinno być ładnie, i mebelki w kolorze białym transparentnym.
Mam dziś od rana mdłości

UFF..a ja wczoraj dostałam pierwsze skurcze...miałam je chyba z 3 godziny..Ze względu że u nas remont a do terminu jeszcze daleko...nie byłam spakowana...wiec pomału zaczełam się pakować..naszczescie skurcze przeszły..
Kupiłam sobie elektrody Tens, w szpitalu gdzie rodze maja ten aparat, tylko trzeba mieć swoje elektrody, zobaczymy co to będzie. Zastanawiałam się nad kupnem Dianatalu..ale w moim szpitalu nikt nie jest przeszkolony w jego kierunku:(czytałam też o baloniku ebino-chyba tak sie nazywał) ale kosztuje 350!!!;/;/
Ja nadal pracuje, masakra..jak się wyrobię wcześniej to bede miec wolne...ale już tak wiem że nie dam rady z terminem który obiecałam;/ strasznie sie tym stresuje...
Buziaki dla was

ps. dlaczego nie wolno jesc tego Rutinoscorbinu?? Mi zalecił lekarz 3 razy dziennie po 2

Położna na SR mówiła o Dianatalu i powiedziała, że to 400zł ca coś, co warte jest zaledwie paru złotych i na prawdę nie jest to nic zaskakującego (wytłumaczyła nam szeroko skład). Powiedziała, że cena 20zł jest zrozumiała doliczając marżę apteki i koszt opakowania, ale wygórowana cena jest naprawdę z kosmosu.

Niuniunia mi też przed chwilką strasznie słabo było... najpierw aż w głowie zawirowało a potem ból w piersiach pod łopatkami i po żebrami i zupełny brak możliwości złapania powietrza aż sie przeraziłam ;( usiadłam oparta o ścianę i wentylator włączyłam na siebie... strasznie się wystraszyłam aż się poryczałam, ale powoli mija nie jest super ale choć ten ucisk odchodzi.
Czasem mam już tak serdecznie dość wszystkich bolączek, że tylko płacz z bezsilności zostaje.

Teraz z innej beczki

http://ostroda.wm.pl/69723,Pijana-matka-urodzila-pijane-dziecko-Mialo-17-promila.html

Nóż się w kieszeni otwiera, my tu drżymy o każdy dzień do rozwiązania, inne choć bardzo chcą nigdy dziecka nie urodzą a taka się koci po pijaku i nie pomyśli ile zadaje cierpienia...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bryszka dzisiaj na telegazecie czytałam o babie z Sosnowca też urodziła pijana, dzidziuś też miał jakoś 1,4 promila - brak słów , skrajna patologia. U nas do DD często trafiały dzieci, matka całą ciążę tankowała, niektóre miały FAS, inne rozwijały się prawidłowo - ale czy na przestrzeni lat nie ukażą się jakieś dysfunkcje - nigdy nie wiadomo:(

gola
chyba mamy podobne gusta bo mi w takich kolorkach sie marzy pokoik dla córki ale nie wiem jak z meblami bo jeszcze nie kupilam odpowiednich a mąz za bardzo białych czy bielonych nie chce a ja tak :( ale sciany tez bym chciała takie jak Ty w sob. . zaczniemy remont. jak zrobisz pokoik wstaw na prywat. forum fotki jeśli można prosić bo jestem ciekawa efektu
ANGUN SUPER TE LITERKI TEŻ SIĘ napaliłam na nie :)

Bryszka,Gola straszne to co piszecie i zarazem prawdziwe i az brak slow na takie baby ehhh az nie potrafie myslec o takiej malej istocie ktora juz tyle na starcie musi wycierpiec :-(
Angun super literki :-)

A Ja sie dzisiaj kiepsko czuje do poludnia mialam okropne przezycia dostalam list z PL ktory podniosl mi tak cisnienie ze nie moglam sie jeszcze uspokoic dlugo po nim :-( ehhh nie bede opisywac bo dluga historia a na sama mysl az sie we mnie zaczyna gotowac ale brzuch mam taki twardy i te bole krzyzowe mnie dopadly i tak trzymaja ze w zadnej pozycji usiedziec ani ulezec nie moge,NOSPE juz wzielam lekko pomogla ale boje sie zeby maly za wczesnie nie chcial teraz wyjsc a do tego jeszcze jakos tak dziwnie mnie mdli i biegunka mnie zlapala ehhh mam nadzieje ze to tylko na tle nerwowym i ze wkrotce mi przejdzie.Ide sie polozyc dziewczyny moze mi przejdzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Gola co do rolet to ja Ci mogę polecić tego sprzedawcę z allegro
MINI ROLETA MATERIAŁOWA, ROLETY, ROLETKA 57x160cm (1811254677) - Aukcje internetowe Allegro kupiłam od niego 6 rolet, bardzo mi się podobają. Przyszły dobre gatunkowo, gruby materiał nie prześwitujący. Moim zdaniem lepsze niż z castoramy, które brałam wcześniej za 55zł, a te są po 27 (w zależności od wymiarów jakie potrzebujesz). Tak więc ja polecam;) Być może i Tobie się spodobają;)

Ja poleżałam na łóżku i troszkę mi przeszło. Zjem zaraz kolację to może mi całkiem przejdzie i oczywiście zaraz żelazo wezmę bo mam brać przed obiadem i przed kolacją bo rano nie mogę ze względu na to, że biorę euthyrox czyli hormon tarczycy i trzeba odstęp 6 godzin zachować. Mój gin nawet mi o tym słowa nie wspomniał...
Podjadę jeszcze do sklepu i puszczę lotka:p bo dziś 25 milionów, nie to żebym się łaszczyła ale w sumie może coś się uda wygrać;) Choćby te 20 zł:)

Sabrina ja pisałam o tym trochę wcześniej, że mnie też coś mdli i ta biegunka... A jestem tylko 4 dni krócej od Ciebie. Hmm... Coś tu się dziwnego dzieje bo widzę, że z tymi dziwnymi dolegliwościami nie jestem sama. Leż leż kochana, no i staraj się już o tym liście nie myśleć. Nie wiem czego on dotyczył, rozumiem, że to musiało być dla Ciebie dość ciężkie skoro się od razu zagotowałaś ale kochana teraz musisz nie denerwować się, najważniejsze są nasze maluchy.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry