Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jakby to od niego zależało to pewnie by mi nogi skrzyżował i zawiązał do stycznia kiedy ma najmniej pracy
No ale to ma ponoć szerokie korzystne działanie to później też po troszku będę zagryzać.
małżon nigdzie nie pojedzie 
Juz sie nie boję porodu, oczytałam się okrutnie opowieści porodowych i różnych scenariuszy i DAM RADĘ
podstępnie się ukrywają pod pępkiem, bo najpierw tylko się błyszczą a dopiero na 2 czy 3 dzień robią czerwone. Troszkę nawet dzisiaj przez nie płakałam... Ja nie zamawiałam rozstępów wokół pępka :-( Zamówiłam serum Palmersa, na biuście pomogło, ale już się skończyło... Smarowanie balsamami i oliwkami specjalnymi jak widać nie pomaga jak już się prawie ma wybuchnąć to nic nie pomoże i puszcza się w szwach 

" najgorsza " wersja to decyzja jutro o 11 na KTG że zostaję na porodówce, bo po KTG ma mnie odstawić do domku i wyruszyć po towar

Obserwuj się Kochana.