potworek.pl
Potworkowa Mama :)
AnnaJ007 - z tego co wiem, to są takie gondole co zastępują fotelik samochodowy i to jeszcze jestem w stanie zrozumieć
ale nie wyobrażam sobie przewożenia dziecka na rękach albo w zwykłej gondolce i uważam, że to totalny brak odpowiedzialności...
Angun - ja też mam nadzieję, że Mati się wstrzyma jeszcze trochę, bo w niedzielę chcemy jechać na groby. Że nie wspomnę o tym, że śmiejemy się, że Oliwka musi wyzdrowieć i iść do przedszkola, żebym mogła spokojnie iść rodzić, bo inaczej nie będziemy mieli co z nią zrobić
ale nie wyobrażam sobie przewożenia dziecka na rękach albo w zwykłej gondolce i uważam, że to totalny brak odpowiedzialności...Angun - ja też mam nadzieję, że Mati się wstrzyma jeszcze trochę, bo w niedzielę chcemy jechać na groby. Że nie wspomnę o tym, że śmiejemy się, że Oliwka musi wyzdrowieć i iść do przedszkola, żebym mogła spokojnie iść rodzić, bo inaczej nie będziemy mieli co z nią zrobić

Ledwo poczytałam, a już nie wiem, co komu miałam napisać.
Z bólem mam ten sam problem... W nocy ciążko mi wstać do WC, wszytko boli, ciągnie...
Ale tak to już jest i chyba niewiele z tym można zrobić... 
dzisiaj nad ranem nawet sie przebudzilam bo mnie tak swedziala skora ehhh sucha skora nie jest gdyz po prysznicu zawsze smaruje sie oliwka albo jakims balsamem a alergie wykluczam bo proszku nie zmienialam ani nic w jedzeniu.Meczy was cos takiego tez dziewczyny?????