Margana
Fanka BB :)
julieet nie mam pojecia jakie mają tam zwyczaje. Mi lekarz coś wspominał o położeniu mnie w sobote jak do piątku nie urodzę. A termin mam na 2.11.
A jak na patologii leżałam to leżała ze mną dziewczyna 2 albo 3 dni po terminie i na drugi dzień robili jej cesarkę. Myślę, ze to zależy od sytuacji. Ale pewnie tak z tydzień po terminie to norma, bo przecież przenoszona ciąża jest dopiero po 2 tygodniach od terminu.
A jak na patologii leżałam to leżała ze mną dziewczyna 2 albo 3 dni po terminie i na drugi dzień robili jej cesarkę. Myślę, ze to zależy od sytuacji. Ale pewnie tak z tydzień po terminie to norma, bo przecież przenoszona ciąża jest dopiero po 2 tygodniach od terminu.
jak jest niezdecydowany hmm... ja popijam ziółka ale czy coś to daję ? sama nie wiem
A nawet juz się chyba nie dowiem ile waży. Właśnie nie wiem jak to jest, nie zapytałam się, czy na podstawie dwóch pomiarów (bez obwodu głowy) mozna tez oszacować wagę
Zresztą skurcze to ja mam od 2 tygodni, tylko ciągle nieregularne, za to coraz bardziej bolesne. A i rozwarcie na 1,5 cm jest od tygodnia, no i dalej nie postępuje. Ja już na prawdę straciłam nadzieję

I gdyby nie to, że kręgosłup mnie rozbolał, to pewnie jeszcze za prasowanie bym się wzięła