• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

angie musisz być dzielna dla maleńkiej , lekarze na pewno wam pomogą i niunia będzie zdrowa ,trzymam za was mocno kciuki i się modlę żeby wszystko było dobrze

reklama
Angie, trzymam mocno kciuki. Jeżeli chodzi o dziurkę w sercu to jeżeli jest niewielka to zwykle zarasta w pierwszych miesiącach życia maleństwa. Są one całkiem powszechne wśród noworodków i zwykle nie zostaje po nich śladu. Życzę Wam żeby wszystko się pomyślnie zakończyło.

angie kochana,trzymam mocno za was kciuki !!!!!!&&&&&&&!!!!!!!! oby wszystko szybko sie wyjasnilo i modle sie o zdrowie dla Kingusi a dla Ciebie o sile kochana !!!!!!!

angie trzymam z całych sił kciuki za Wasza córeczkę - wierzę, że wszystko się dobrze skończy!! Musisz starać się być silna - dla Niej! modlę się za Was!
Ssabrinaa, Angun - na cmentarzu też miałam skurcze, ale już w domu przeszło, za to padlam spać (pierwszy raz w ciąży po południu) i poleciała mi krew z nosa. Jeśli mała tylko chce niech się rodzi!
onanana fajnie, że zaliczacie spcerek z Majeczką - pogoda jest cudna!
Margana trzymam kciuki, żeby i następna wiadomość dla nas z porodówki była od Ciebie!:)
lilydelux coś się chyba świeci ;) Ja mam więcej białej wydzieliny, ale to nie czop chyba, a u Ciebie na to wygląda:)
andrzelika - kuruj się kochana!!
Nie mam siły totalnie dziewczyny, głowa mnie znowu boli, idę leżakować...

Hejka!

Ja już z powrotem ze szpitala. Opisałam w odpowiednim wątku. Wybaczcie, ale muszę się położyć, bo czuję się jak zombie...
:baffled:

Angie - trzymam mocno kciuki, by z niunią wszystko było dobrze!!! Dużo sił dla Was, kochana!

reklama
angie kochana trzymaj się dzielnie, trzymam kckuki aby wszystko skończyło się dla Was jak najlepiej, pomodlę się o zdrówko dla Twojej niuni
onanana fajnie że już macie pierwszy spacerek zaliczony, pogoda sprzyja wiec trzeba korzystać:tak:
andrzelika życzę szybkiego powrotu do zdrowia, ;-)

ja na grobach jeszcze nawet nie byłam chodzę jak pingwin wszystko mnie boli, wieczorem się przejadę coby ludzie nie widzieli jak człapię:no::nerd:
Miłego popołudnia :happy2::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry