Angun
Fanka BB :)
Cocca trzymam mocno za Was &&&&&&&&&, wracajcie szybko do domku z synkiem!!!
Onanana jesteś dzielna i dajesz córeczce tyle, najwięcej ile możesz i najlepsze co możesz dać, nie miej wyrzutów sumienia.
Margana jeszcze raz &&&&&&& za Twoją jutrzejszą wizytę.
My właśnie kończymy walkę ze skręcaniem mebelków, bardzo ładne, cieszę się z nich, bo zamawiałam je przez internet a nie widziałam na żywca. Pozostaje jeszcze zawieszenie lamp, rozłożenie dywanika i powieszenie literek na ścianie, ale to już innego dnia ;-)
Onanana jesteś dzielna i dajesz córeczce tyle, najwięcej ile możesz i najlepsze co możesz dać, nie miej wyrzutów sumienia.
Margana jeszcze raz &&&&&&& za Twoją jutrzejszą wizytę.
My właśnie kończymy walkę ze skręcaniem mebelków, bardzo ładne, cieszę się z nich, bo zamawiałam je przez internet a nie widziałam na żywca. Pozostaje jeszcze zawieszenie lamp, rozłożenie dywanika i powieszenie literek na ścianie, ale to już innego dnia ;-)
a Ty się biedulko nie dorobiłaś jakiejś infekcji na sam koniec?? bo taka coś podejrzana ta Twoja wydzielina..
koło 4 zasnęłam..jak mnie mały obudził koło 6:30 to byłam taka szczęśliwa, ze nic mnie nie boli że nawet na niego nie byłam zła że tak wcześnie wstał
jak to nam jednak mało do szczęścia potrzeba