• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

Hej Dziewczyny.
Nie nadrobię tego, co pisałyście. Od wczoraj jestem taka zmęczona :szok: Wczoraj prawie cały dzień leżałam, trochę spałam, dzisiaj to samo :zawstydzona/y: z tą różnicą, że dzisiaj trochę mieszkanie ogarnęłam :sorry2: Nie wiem, co się ze mną dzieje... Może to organizm zbiera siły przed porodem, czy coś :confused:

Oliwka poszła już dzisiaj do przedszkola i mam nadzieję, że nie zachoruje szybko. A jeszcze w tym miesiącu będę ją rejestrować do alergologa, bo znowu zaczęły się dziwne wysypki, szorstka skóra, katar wodnisty, kaszel przy dłuższym przebywaniu z psem :baffled: Jak nie urok, to... :crazy:

reklama
Cześć dziewczyny!
Nasza Margana wreszcie urodziła, tak się cieszę!
Witajcie nowe dziewczyny- Oszczytko, Agg!
A Cocca może już z maleństwem przy boku, trzymam za nią &&&&&& i za Lillydelux, bo jak pisze, czeka ją cesarka!!!!!

A ja dziś wizyty jednak nie zaliczyłam, mój gin jest na urlopie (chodzę na nfz), także idziemy dopiero w piątek. Już się nie mogę doczekać, ile Mały waży i jak tam moje podwozie :-)
Ja coś czuję , że urodzę po terminie i będę jedną z ostatnich, bo termin mam na 26 listopada, także w razie czego smsyze szpitala możecie do mnie spokojnie słać :-D

Ostatnia edycja:
Angun a żebyś wiedziała że akurat numer telefonu do Ciebie sobie spisałam;))) Patrzyłam po suwaczkach kto ma jeszcze czas i na Ciebie wypadło:tak::-)
Ja to podobnie wybieralam numer telefonu,i patrzylam na te koncowe terminy :-D i tez mam do Angun numer ;-):-)

potworek wspolczuje,oby Oliwka nie chorowala a i ta alergia jakos szybciutko sie wyjasnila:tak: ale moze warto jej dawac wapno zeby popijala.
agg witam nowa mamusie :-D

Angun dokladnie,moze i Ty sie szybciej rozpakujesz niz sadzisz i nie bedziesz ostatnia :-D nie ma co ale nasze dzieciaczki lubia robic psikusy ;-)
julieet a Ty znowu robisz smaki na szarlotke :-D:-D az mi w brzuchu zaburczalo :rofl2:

julieete Ty dla mnie niedługo będziesz jak książka kucharska, coraz jakiś przepis podsuniesz :-) Ja za bardzo ciast robić nie potrafię, ale przy Tobie to i checi nabieram :-)

angun mi z ostatniego usg wyszedł 28 listopad, więc może dotrzymam Ci towarzystwa :-) No przynajmniej mam nadzieję, że same na forum nie zostaniemy :-)

reklama
potworek wspolczuje,oby Oliwka nie chorowala a i ta alergia jakos szybciutko sie wyjasnila:tak: ale moze warto jej dawac wapno zeby popijala.
Dzięki ;-) Ona generalnie nie choruje, teraz ją tak złapało, że 2 tygodnie w domu spędziła :sorry2: A co do alergii - póki co ma przez 2 miesiące brać tabletki (codziennie na wieczór połówkę) i zobaczymy.

a mi się chyba poprawiło, będę robić tą szarlotkę sypaną, przepis banalny, mam nadzieję że wyjdzie dobra, wyczytałam w komentarzach, że nadaje się dla mam karmiących więc możecie sobie spróbować: Szarlotka sypana
Oj, zjadłabym szarlotkę, od kilku miesięcy się zbieram, żeby zrobić, ale ja mam dwie lewe ręce do pieczenia :zawstydzona/y: i najczęściej kończy się na tym, że kupujemy jakieś ciacho :baffled: a to wiadomo - nie to samo co zrobione w domu :no:

Idę coś poszukać na obiad w czeluściach zamrażarki :-D po niedzielnej wizycie u mojej babci mam na kilka dni spokój z gotowaniem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry