ponko
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, ja nie mam czasu ostatnio na BB bo mój A. ma 9 dniowy urlop i trzaska magisterkę, oczywiście przy kompie, tak więc ja chwilowo muszę mu to udostępnić 
Mam nadzieję, że u wszystkich brzuchatek wszystko dobrze, będę wpadać w miarę możliwości ale możliwe, że będzie to dopiero za tydzień. Z tego urlopu tyle dobrze, że na działkę jedziemy w piątek na 3 dni i wypoczniemy sobie trochę. Kupiliśmy frisbee i sobie rzucamy jak dzieci, 12zł a cieszy, najlepsze wydane pieniądze tego lata
A na działce dużo trawy, jeziorko (i komary, hehe) jedyna uciecha w te letnie miesiące, oby pogoda dopisała 
No, mam nadzieję, że uda mi się wpaść niedługo, trzymajcie się cieplutko :*
Mam nadzieję, że u wszystkich brzuchatek wszystko dobrze, będę wpadać w miarę możliwości ale możliwe, że będzie to dopiero za tydzień. Z tego urlopu tyle dobrze, że na działkę jedziemy w piątek na 3 dni i wypoczniemy sobie trochę. Kupiliśmy frisbee i sobie rzucamy jak dzieci, 12zł a cieszy, najlepsze wydane pieniądze tego lata
No, mam nadzieję, że uda mi się wpaść niedługo, trzymajcie się cieplutko :*
a zwolnienie mam do piatku a wizyte w poniedziałek czy to juz nie jest za pozno moze mi dwa dni wstecz dac? i w poniedziałek to juz inny miesiac... jestem załamana ze jestem taka zakrecona...
Ja ostatnio nie mam problemow ze spaniem tzn mam problem z pobudka poranna bo jak moj A. idzie do pracy po 5 rano to Ja wstaje i szykuje go do pracy i wtedy jeszcze jakas herbatke wypijam i cos przekasze i potem znowu do wyrka no a potem spie do 9-10 i dzisiaj np 10 i nie chcialo mi sie jeszcze wstawac no ale coz musialam wstac bo mialam sprawe do poloznej ktora powinla byc dzisiaj u siebie,jak to oznajmialy ze w kazdy poniedzialek sa u siebie miedzy 9-12 zeby ciezarowki bez umowionej wizyty mogly przychodzic z problemami no to poszlam i pocalowalam klamke bo jej tam dzisiaj nie ma
wkurzylam sie z lekksza bo mam mnostwo pytan a kolejna wizyte mam za miesiac ehh i teraz bede musiala probowac dzwonic do jednej z poloznych i postarac sie umowic na jakas wczesniejsza wizyte 
Bo co chwile ktoryś coś potrzebował. Dzieckiem to wiadmo ze trzeba sie zajac, bo sam nie rozumie co ma robic, ale "stary" chlop
Też jak dziecko
No moze minimalna...