Ja mam pierwsze KTG zapisane na końcówkę stycznia dopieroDziewczyny robilyscie KTG?
reklama
kwiatek250
Fanka BB :)
Sprawdzili wszystko co mogli, bo oni jak mnie tam widzą, a polowa ekipy szpitala mnie już zna i na pamięć mają wyryte moje problemyI co Ci powiedzieli na ten bol pod zebrami z prawej strony? Ucisk macicy?nerwobol?
![]()

Czekam na nowe atrakcje....
Ja pierwsza corke przenosilam z terminu miesiaczki 2 tygodnie a z termibu usg tydzienUff bo czytając komentarze zaczęłam się obawiaćmam termin 20 lutego i liczę że Ignas nie urodzi się dużo wcześniej. Muszę zabrać się za pakowanie torby A przede wszystkim zakup apyeczmych rzeczy
Mam wrażenie że jedna jestem tak malozorganizowana nie wiem co się ze mną dzieje![]()

Ja pierwsze ktg mam 1 lutego. Chyba, ze teraz cos lekarza zaniepokoi to mi zrobi 4 stycznia.Dziewczyny robilyscie KTG?

Sylwia99
Sylwia99
DziękujęSto lat!!!

Sylwia99
Ja ubranka już mam poprane i poprasowane i ułożone w komodzie, po niedzieli będę prała kocyki itd.
i pewnie w poniedziałek przyjdą mi rzeczy z apteki co zamawialam
a potem dokupię pampersy i jakieś drobne rzeczy typu płatki kosmetyczne, patyczki higieniczne,witaminę d3, tantun Rosa. I coś tam jeszcze nie pamiętam 

Maluszek001
Tak!! W końcu trochę spokojniejsza będę! ☺ ja w poniedziałek jade odebrać wózek i fotelik i zaczne prac wszystkoCzy czujecie ulge, ze juz koniec roku?!!! Ja tak bałam sie porodu w grudniu. Jutro juz styczen ufff!! Wyluzujenawet wypralam wczoraj rzeczy dla małej!A w weekend sie spakuje do szpitala
![]()

Maluszek001
To ja zupełnie inaczej. Wolę początek roku niż koniecDla mnie bez różnicy, nie chciałabym urodzić przed terminem, ale jakbym miała wybierać dziecko z końca roku, czy z początku, to zdecydowanie wolę z końca (bo młodsze), w styczniu urodzić najgorzej! Mam nadzieję, że będzie planowo luty![]()

reklama
justynama2
Zaciekawiona BB
Wczoraj zaczęło się robić nieciekawie bo zaczął mi się obraz rozmazywać... zmierzyli ciśnienie i wyszło 135/98. Dali mi kroplowke nawadniającą ale nic nie pomogło przy kolejnym pomiarze miałam już 160/100. Widziałam że położną juz obcykana była... dała mi leki na ciśnienie syrop na uspokojenie i kazała spróbować pospać. Na szczęście po godzinie już ładnie spadło. Ale już dzisiaj lekarz powiedział, że podadzą sterydy na ewentualność cesarki. Także Kubuś w najbliższym czasie trochę utytła.No to ciężko ja mialam 2 hipotrofiki z waga ur 2300gram3 bedzie troche wieksze no chyba ze waga zwolni teraz bo na 32tydz 1800gram wazyl Jakub
![]()