reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2024

Dobra byliśmy na zakupach 😅 wykąpałam najmłodsza i chwilę siedzę 🤪🥴 nic mi się nie chce.. dziś było ogarnięte znowu jest syf 😭😂 muszę odkurzyć

reklama
Ooo bigosik bym zjadła 😊

Idę 14 lipca na wesele wypada wtedy jakoś ponad 8 tyg.. Pewnie będe wyglądać ciekawe 😂 blada z odruchami wymiotnymi 🤪😅

A który tc u Ciebie? Ja wg OM 7+2.
Jest to możliwe, że mam biegunkę po wodzie gazowanej? Wiem, że w ciąży się nie zaleca ale ostatnio tak mi się chce Muszynianki 😵‍💫 Zastanawiam się czy to może być przyczyną
Ja też ostatnio miałam ciągle rewolucję, mąż mi kupił inną wodę i chyba od niej.
Przeważnie piję Nałęczowianke i dobrze mi wchodziła a teraz w zapasie Żywiec i nie mogę tego pić 😝

Dzisiaj stwierdziłam że czas zrobić sobie paznokcie 😁 masakra założyłam 3 maseczki żeby nie czuć, jak sciagalam sobie frezarką kolor...ten zapach 🤮🤮🤮🤢 😷 jak kończyłam ściągać ostatni paznokieć musiałam wyjść na zewnątrz 😁
Także poleciał sam kolor beż zdobień oby szybciej 😁
Za stopy nie wiem kiedy się wezmę 😁
Zapuszczę się jak dzik 😁😁😁

Dzisiaj stwierdziłam że czas zrobić sobie paznokcie 😁 masakra założyłam 3 maseczki żeby nie czuć, jak sciagalam sobie frezarką kolor...ten zapach 🤮🤮🤮🤢 😷 jak kończyłam ściągać ostatni paznokieć musiałam wyjść na zewnątrz 😁
Ja ostatni raz jak robiłam sobie paznokcie w ciąży to dostałam takiego ataku migreny (zdrętwiała mi cała jedna połowa twarzy, miałam problem mówić, generalnie jak przy wylewie) że mam traumę do końca życia 🥴🥴

ja właśnie zaczęłam robić, na razie jest ok 😅

Hej kobiety, nie ma szans żebym was nadrobiła, nie było mnie tu 3 dni i jest ponad 60 stron 🙈 Podczytywałam tylko kilka stron w ciągu dnia jak mialam chwilę i cały czas przewija się temat bety. Kurcze tak się zastanawiam czy same się tym nie katujecie, po co non stop sprawdzać te przyrosty i anaziować? Nie chce żebyście mnie źle zrozumiały ale wydaje mi się że to jest dodatkowe stresowe obciążenie dla Was. Jestem po 2 ciążach i sprawdzałam to tylko 2 razy w pierwszej ciąży zanim pojawiło się serducho. Potem zdaję się już na to co zleca mi moja gin. Mam wrażenie że jako jedna z niewielu tutaj nie badałam w ogóle bety tym razem. Zrobiłam 2 testy i czekam po prostu na wizytę 🤔
nie jesteś jedyna :) ja w pierwszej ciąży i teraz też nie badałam bety wcale i nie zamierzam. Czekam cierpliwie do wizyty na której lekarz potwierdzi czy wszystko jest ok.

reklama
Ja ostatni raz jak robiłam sobie paznokcie w ciąży to dostałam takiego ataku migreny (zdrętwiała mi cała jedna połowa twarzy, miałam problem mówić, generalnie jak przy wylewie) że mam traumę do końca życia 🥴🥴
Ogólnie odkąd jestem w ciąży to już 3raz sobie robiłam, tylko dziś mi zapach przeszkadzał 🤮 z resztą jest ok

Do góry