reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witamy nową lutówkę!

Ol, jak pracujesz w szkole to tym bardziej Cię podziwiam, bo ja bym nie zniosła gwaru, jaki panuje w szkole. A to pewnie podstawówka, skoro zatrudnia logopedę.

A co do porodów w pełni księżyca, to nie słyszałam o tym, ale jeśli to prawda to powinnam urodzic w terminie, bo akurat na ten okres przypada pełnia. Zobaczymy czy się sprawdzi :-)

reklama
Masz rację, Kasiad, podstawówka i hałas potworny. Ale znalazłam i w tym dobrą stronę - jak się dziecko od początku oswoi z hałasem, to może nie będzie się potem budzić na byle telefon czy szczekanie psa za oknem :-)

A co syndromu wicia gniazda to u mnie jest w rozkwicie:-). Ciuszki poprane itd, torba do szpitala spakowana, jeszcze tylko nie wygotowałam laktatora, bo tłumaczę sobie, że jak przez te kilka tygodni poleży, to z tego wyparzania niewiele będzie pożytku

Hej dziewczynki!:-) Nie odzywałam sie,bo nie mialam necika.trzymam sie,choc dolegliwosci ciazowe troche dokuzaja.Nie moge spac w nocy,od kilku miesiecy choruje na zatoki,a jeszcze teraz mam meczacy kaszel jak zza swiatow.Dostałam antybiotyk ,ale jeszcze mi nie pomógł...:no:

Syndrom wicia gniazda jkos sie u mnie uspokoil (wszystko ma juz zrobione) ale za to uaktywnil sie u mojego meza. dzis od rana wyszorowal cala lazienka od podlogi do sufitu i nawet do tegocelu chloru uzywal:szok: conajmniej jkabysmy mieli jaksa "publiczna" lazienke dla bezdomnych:-D :laugh2: :-D albo z rok w niej nie sprzatali:cool2:

gratuluje LIL KATE zakonczenia przygotowan do nadejscia Martynki!!!!:-) No i oczywiscie zapalu i aktywnosci meza!!!!:-D bo o syndromie wicia gniazda u mezczyzn nie slyszalam, ale fajnie ze takowe sie zdarzaja!!!:tak:

reklama
czesc dziewczyny :-)

bylam dzisiaj u dentysty i okazalo sie ze wdalo mi sie jakies paskudne zakazenie i musze jak najszybciej wyrwac zeba :-(
boje sie straszliwie tym bardziej ze od kilku dni mecza mnie skurcze i brzuch boli bardziej niz zwykle... jeszcze troche za wczesnie na porod
kurcze co tu robic...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry