Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co prawda wyrywania się nie boję, ale raz po wyrwaniu zęba miałam zapalenie zębodołu (tzw suchy zębodół) i powiem Wam, że to był najgorszy ból jakiego w życiu doświadczyłam a trwał non stop 2 tygodnie, nawet w środku nocy brałam wtedy silne prochy przeciwbólowe i miałam ochotę wyskoczyć przez okno, nie wyobrażam sobie takiej jazdy w ciąży 
Zufałam męzowi i okazało się, że całkiem słusznie. Biedny musiał sam załatwiać całą papierologię, tzn. kredyt, podpiasnie umowy przedwstępnej, akt notarialny itp. Oczywiście musiałam załatwić stosowne pełnomocnictwo. W Nowy Rok stwierdziłam, że już dłużej nie zniosę tej niepewności (córka miała podobne zdanie:-) ) i mimo odległości 600 km, postanowiłam zaryzykować. Noc przed wyjazdem miałam straszną, męczył mnie dziwny ból brzucha i miałam wizję, ze pewnie w drodze urodzę, ale na wszelki wypadek nic nie powiedziałam mężowi, bo by mi nie pozwolił jechać. Na szczęście przyjechaliśmy cali i zdrowi. Dostaliśmy klucze od poprzednich właścicieli i przez 4 dni cieszyliśmy się nowym mieszkankiem. Zakupiliśmy potrzebne farby do odświeżenia i inne bzdety remontowe. Po "spacerze" w Ikei mało nie zeszłam z tego świata, tak mnie nogi i krzyż bolały. Byłam z córcią w dwóch wcześniej wybranych szkołach i zrobiłyśmy rozeznanie. Tak, więc podróż była owocna i tak naprawdę już nie chciało mi się wracać. Po podróży przespałam pół soboty taka byłam padnięta. a tu w starym domku czekało dalsze pakowanie, bo maż z teściem dzisiaj rankiem zabierali pół naszego dobytku i wracali z powrotem do W-wy. Za dwa tygodnie cała przeprowadzka powinna się już zakończyć. Mam nadzieję, ze zdążę z zakupem wielu ważnych rzeczy dla malutkiej. W związku ze zmianą zamieszkania i całym tym rozgardiaszem, postanowiliśmy wieksze rzeczy zakupić już na miejscu. W M1, który mamy pod nosem, jest Świat dziecka, to nie powinno być problemu. Mam również nadzieję, ze do tego czasu dzidzia poczeka grzecznie w brzuszku.