reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam
ja po świetach pare kilo do przodu obżarta strasznie jestem:zawstydzona/y:
ale 2 dni jednak za mało zeby wszystkich odwiedzic i my przedłużamy sobie jeszcze o dzisiejszy dzien i do dziadków do Gdyni jedziemy

reklama
Witam :-)
Ja wczoraj nie miałam siły się odezwać, zmęczona byłam strasznie, chyba przez to obżastwo. Dobrze, że poszłam spać szybko, bo Oli mnie o 5tej godzinie zaczęła męczyć, że chce mleko :baffled: przypomniało jej się i nie chciała odpuścić, chyba dopiero po godzinie odpuściła. Przyniosłam jej hebratkę, ale oczywiście jej nie chciała tknąć. No ale w końcu zasnęła, a obudziła się dopiero przed chwilą.

Czesc po świętach. Właśnie niedawno weszlismy do domu. Jak minęły święta? U nas super. Było miło. Żadnych zgrzytów, a Julcia nawet skosztowała przejażdżki na wesołym miasteczku!! :-D
Pozdrowionka.
Spadam na wątek o śmiesznych sytuacjach i powiedzonkach. :tak:

hej hej

witam poświatecznie:-)

u nas udane świeta, wczorajszy wyjazd do teściów też;-):-) ale za to w pracy sajgon, zalatana od rana:baffled::rofl2:

miłego dzionka babencje:-)

Witam

jak to dobrze ze juz po swietach. Wymeczona jestem strasznie. Niedziele cala spedzilismy poza domem - bylismy u znajomych i jeszcze u siostry. Wczesniej dwa intenywne dni - przygotowania i zrobilismy sobie wycieczke do fajnego miasteczka. NA cale szczescie nie mialam czasu na obzarstwo. Hurraaaa!!!

Gosiu,
zdrowka zycze
Rozalka, dla Kubusia tez duzooo zdrowia.

Udanego dnia!!!! Teraz musze dom ogarnac i jakies pranie wstawic.

Witajcie!
dawno mnie nie było, miałam urwanie głowy w szkole i w domu i na wyjezdzie, mam nadzieje, ze w tym tygodniu uda mi sie znadrobic przynajmniej częsc zaległosci na BB. Pozdrawiam Was serdecznie i wiosennie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry