reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

i ja witam

:-(:-( u nas taki byle jaki :-(:-(:-(

Przede wszystkim zdrówka dla Kubusia

Świeta były średnio udane, bo narobiłam sie jak głupia i nikt do nas nie przyszedł - takie nieporozumienie w organizacji...eah..jestem zmęczona i do tego dzis w pracy młyn od rana..
Jakby tego było mało. . .od niedzieli Filipka brał kaszel, ale jakoś nieszczególnie sie martwiliśmy bo nie było zle, a dzis rano dostał gorączki - i dopiero dziś poszedł Tomek z nim do lekarza..i mam wyrzuty sumienia, ze tak to zaniedbałam - zapalenie krtani z szybkim rozprzestrzenieniem sie na oskrzela - wisi nad nami szpital, ledwo Tomek ubłagał lekarke, by w domu został,dostał zastrzyki (2 rano i 1 na noc -do czwartku) ale jeżeli do czwartku sie nie poprawi to....:-(:-(:-(

Ja jakaś po tych świętach zawiedziona i jeszcze takie zmartwienie - psycha znowu mi siada :-(:-(

reklama
I ja witam, dzisj przyjezdza moja mam a aja wyrywam się na miasto, moze na jakieś zakupki

milego dnia!

Mysia wierze że będzie dobrze !
Kochana zycze Ci dużo sił, nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia! Nie obwiniaj się!

Witam:-) U nas szaro-buro, deszczowo i wietrznie. Nic się nie chce:no: Zaraz skoczę pod prysznic, bo jeszcze w piżamie siedzę, a to już po 9:-p Potem muszę odkurzyć i zrobić listę zakupów, bo nawet podstawowych rzeczy brakuje:sorry: Ostatnio mam jakieś naloty myśli "co dalej? mamy dwójkę dzieci i trzeba pomyśleć o czymś własnym... tylko skąd wziąć tyle pieniędzy:sorry: kredyt na 30 lat:szok:... eh nie wiem jak to wszystko będzie:no:"

Oliwieczka ale Ci dobrze;-) Szkoda, że mi nikt z dzieciakami nawet na chwilę nie zostanie:sorry:

Mysia trzymaj się dzielnie Kobieto:tak: Wszystko wróci do normy - zobaczysz;-) Troszkę więcej wiary w siebie i w to co już masz:tak: Zdrówka dla Filipka:tak:

Miłego dnia:-)

Hej kochane!
Witam się poświątecznie:tak:, wróciliśmy dziś w nocy od rodziców z przedłużonych świąt. Pogoda była boska, święta bardzo rodzinne, a Wiki tak się wyszalała u babć i prababci, że musi jej to do majówki starczyć;-)A teraz pranko za prankiem, obiad i potem jeszcze spacerek z małą jak się wydrzemie, bo pogoda u nas piękna i słoneczna:tak::-)

witajcie
ech ciężko było wrócić do pracki po wolnym ale mus to mus... a jeszcze na 17 idę na terapię uch...

a teraz zmykam na zakupy bo w końcu mam nianię huraaa!!!

już dom ogranięty po świątecznych gościach uffff wszystko wyprane wysuszone pochowane- tak lubię.
dziś znów piękny dzień oj niech tak będzie cał rok cudnie by było jak dla mnie zmarźlucha.
zaraz śmigamy z SZymkiem do koników( dziadek ma 4 konie tak dla zwykłej potrzeby posiadania ) a mał szaleje za nimi jak wariat to ja się ich bardziej boję niż on.

miłęgo dnia babeczki

reklama
hej
ciepło
własnie umyłam rece całe od kupy sarze i wymiekałam:wściekła/y::baffled::laugh2:
:rofl2:
już dom ogranięty po świątecznych gościach uffff wszystko wyprane wysuszone pochowane- tak lubię.
dziś znów piękny dzień oj niech tak będzie cał rok cudnie by było jak dla mnie zmarźlucha.
zaraz śmigamy z SZymkiem do koników( dziadek ma 4 konie tak dla zwykłej potrzeby posiadania ) a mał szaleje za nimi jak wariat to ja się ich bardziej boję niż on.

miłęgo dnia babeczki
Oj jaki pracuś z Ciebie.Ja mam lenia dziś.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry