reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam
No i u nas pogoda tez przygnebiajaca.
Niestety:dry:

Irtasiu kociaki takie śliczne i malutkie:sorry2: A instruktor to tak jak piszą dziewczyny - idiota jakiś:baffled:

Patri sytuacja Twojej kuzynki jest bardzo ciężka, ale ja zanim podjęłabym ostateczną decyzję o usunięciu ciąży, skonsultowałabym się z kilkoma specjalistami w celu potwierdzenia wad rozwojowych. Każdy się może pomylić, zawsze to jakaś nadzieja, że wcale tak być nie musi:tak: Trzymam mocno kciuki za odpowiednią decyzję, no i oby wszystko dobrze się skonczyło:tak:

Tyciu tak się wymęczyłaś, że jeszcze na koniec Cię przeziębienie złapało:sorry2: Zdrówka Kochana:tak:

Miłego dnia:-)

reklama
Witam kobiety!
Byliśmy na weekend majowy jak zwykle u rodziców, powiem wam, że juz mi nosem te km wychodzą:baffled:No, ale była tak cudna pogoda, że nawet mandat w drodze powrotnej jakoś zdzierżyliśmy:confused:
Wyprawiłam dziś Madzię na mini obóz językowy do Londynu i przez tydzień poczujemy się jak młode małżeństwo:-DU nas cały maj w rozjazdach, a przed majówką moja niania mi obwieściła, że wakacje zaczyna od 1 czerwca, czyli nie mam co z Wiki począć. Na szczęście mamy zgodziły się na zmianę przez 3 tygodnie z nami pomieszkać, nie wiem czy cieszyć się czy płakać:zawstydzona/y::confused::happy2:
Teraz nadrabiam zaległości, zeby wiedzieć co u Was:tak:

Witam:-)

no nareszcie słoneczko wróciło :-)

dzisiaj pierwszy dzień z soczewkami, musze sie na nowo oswoić z brakiem okularów na nosie;-):-)
noisłam przez pól roku przed slubem, no ale potem w ciąży musiaąłm zrezygnowac i teraz dopiero wrócilam do soczewek:-)

milego dzionka babencje;-):-D:-)

Czesc Babeczki;-)
Ja zaraz zmykam do pracki......pogoda okropna, wieje, pada i ogolnie do dup...:-p

Patri tosmutnecopiszesz.Aletrzeba wierzyć,że będzie dobrze,często zdarza sie,że takie opinie lekarzy saprzesadzone...

Patri okropne to co piszesz, strasznie mi przykro i smutno z tego powodu......ale jednak tak jak i dziewczyny nie moglabym nie dac szansy temu dziecku.....
Przede wsztystkim poszlabym do tylu lekarzy ile tylko mozliwe na badania.....czesto zdarza sie ze to pomylka, i jak ona biedna by zyla z ta swiadomoscia:-(
Wierze ze i tu bedzie taki przypadek i ze dzidzia okaze sie zdrowa jak rybka:tak:
ŻYCZĘ TEGO Z CAŁEGO SERDUCHA!!!

Milego dnia papapa

Witam i Ja ...u nas tez slonecznie!
:tak:
Witam:-)

no nareszcie słoneczko wróciło :-)

dzisiaj pierwszy dzień z soczewkami, musze sie na nowo oswoić z brakiem okularów na nosie;-):-)
noisłam przez pól roku przed slubem, no ale potem w ciąży musiaąłm zrezygnowac i teraz dopiero wrócilam do soczewek:-)

milego dzionka babencje;-):-D:-)

powodzenia! na pewno sie przyzwyczaisz :tak:

Witam:-) U nas dzisiaj nie pada, w końcu:-D Nawet jakieś słonko się przebija zza chmur, więc zbieram się z chłopakami na spacer:tak:

Miłego dnia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry