reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Rany licze na to wyeliminowanie jedzonka nocnego :tak::tak::sorry2:(Hubek nie pije mleka tylko kaszke kukurydziana na wodzie;-)) jak miło jest przesypiac nocki całe:-D

trzymajcie kciukasy za moje tłumaczenie:tak: własnie posłałam do wydawnictwa meila z gotowym tłumaczeniem i juz się boję:szok: pewnie po sprawdzeniu przez polonistkę to bedzie mnóstwo poprawek, ale ja czytałam to juz tyle razy, że błędów nie zauważam juz chyba, nawet męża zagoniłam do czytania, hihi, i troche poprawek wprowadził więc zobaczymy.... no oby sie udało:tak:

reklama
trzymajcie kciukasy za moje tłumaczenie:tak: własnie posłałam do wydawnictwa meila z gotowym tłumaczeniem i juz się boję:szok: pewnie po sprawdzeniu przez polonistkę to bedzie mnóstwo poprawek, ale ja czytałam to juz tyle razy, że błędów nie zauważam juz chyba, nawet męża zagoniłam do czytania, hihi, i troche poprawek wprowadził więc zobaczymy.... no oby sie udało:tak:
Trzymam kciuki:-) Nie będą mieli pewnie co poprawiać, skoro tyle razy to sprawdzałaś i Ty i mąż;-)

Witam
Noc do bani,Kubula z katarem nie potrafi spać,ciągle sie wybudz i wierci.
Niby lepiej,ale cos ma oczko z ropa,więc dzis do pediatry mykamy.Oby nam nie kazali siedziec w domu,bo idę na otwarcie nowego placu zabaw w przedszkolu.

Witam o poranku:-) (narazie słonecznym;-))

Rozalka zdrówka dla Kuby:tak: no co to za paskudztwo:baffled::confused: a może go przewiało na dworze jak te wiatry takie były silne:confused: Hubek jak wyjdzie na silnijeszy wiatr i sie nałyka powietrza to katar odrazu murowany:dry: ale szybko mu minęło

miłego dzionka:-)

witam przed obiadem :-D
u nas na pomorzu dziś ciepło ale wietrznie i jak wieje to zimno trochę a jak wyhdzie słońce to upał najważniejsze że nie pada.
miłęgo dnia kochaniutkie

Witam:tak:
U nas na południu ciepło, słonecznie i duszno.
Od wczoraj mam mega migrenę:-(.
T. musiał wyjechać na 3 dni a ja umieram i marzę o deszczu:baffled:
Anita zdrówka dla Kubusia:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry