reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam po wojażach:tak:
Dzisiaj w nocy wróciłam i jestem trochę nieprzytomna po podróży. Rozmowy średnio udane, z kontraktu najprawdopodobniej nici, ale co zobaczyłam to moje.:tak:
W Kornwalii siedzi mój kuzyn, więc była okazja do spotkania i zwiedzania - jak będzie chwila to wrzucę zdjęcie amfiteatru wykutego w klifie, bo to warto zobaczyć:-)

Nuśka bardzo mi przykro z powodu mamy Twojego męża.:-(
Trzymajcie się, na pewno będzie dobrze, musi być!

Idę wypić jakąś kawę bo zasnę.
Miłego dnia babeczki:tak:

reklama
Helou ;-)
A u mnie skończyło się formatem dysku bo wirusy mi zaatakowały pliki systemowe i w ogóle mi cały Windows wysiał, więc nie było już wyjścia :no: Ale już sobie wszystko poinstalowałam, tzn sterowniki i antywira, teraz tylko programy bleh :cool2:
Kasiad ja na dane mam 2 osobne partycje i formatuję tylko tą trzecią, na której mam programy, więc wszystkie pliki z fotkami, mp3 itd nieruszone :tak:

Zaraz zmykam do domku, nareszcie!!:-) no i jutro dzien wolny (za sobotę 15 sierpnia) więc przedłużony weekendzik:tak::-) szkoda, ze mąż unieruchomiony, bo bysmy mogli jakis mały wypadzik zrobic,a tak nic:dry:

do poniedziałku zatem:tak: zyczę wszystkim udanego weekendu, słonecznego i ciepłego:tak::-) pa

Joasiek mam podobnie posegregowane i zdjęcia czy coś ważnego zawsze w komputerze zostaje a resztę formatujemy :tak:

Nuśka przykro mi mam nadzieje że wszystko będzie dobrze z teściową :-(

ja dziś mam generalne porządki wiec jakby ktoś wszedł do Emilki pokoju to by się obalił :sorry2::szok:
mam nadzieje ze do wieczora skończę bo robię to tak wolno że efektów nie widać:no:

no ale już mam prawie całą szafę przebraną wszystkie ręczniki powłoki ciuchy nasze wszystko się o połowe skurczyło do tego znowu zabawki muszę przebrać bo jeszcze za dużo tego jest ....zwłaszcza 2 wielkie pojemniki maskotek muszę przebrać bo Emilka się nie bawi żadną z nich :cool: firanki zaraz wypiorę i idę sie brać za robotę bo R mi z szaf pościągał wszystko no miał za zadanie u taty umyć dywanik wiec będzie jak nowy ;-)

HEJO:-):-)

rano pogoda byla taka sobie, a teraz swieci piekne sloneczko. Znow z Ewa spedzilysmy mile czas, Vicka rowerek robil furrore wsrod dzieciakow na placu zabaw, Milenka tez troche poszalala. W drodze z palu zabaw na krotko zasnela, a teraz szaleje w ogrodku (bawi sie woda).

Nuska, bardzo wspolczuje Wam i mam nadzieje ze tesciowa z tego wyjdzie. Jest mloda wiec pewnie jest nadzieja.
Joasiek, swietnie sobie poradzilas z kompem:tak::tak: A kilka partycji to dobra sprawa - tez tak robilismy
Gosiu, podziwiam. Tylko sie nie przemeczaj:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry