reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam ;-)

u nas szarawo i wieje zimnem a mojemu gorąco :dry:;-)

Kasiu
może jakiś mały sklepik gdzieś otwarty znajdziesz :tak:

Joasiek to ja zawsze jak o pracy szłam sie bardziej potrafiłam zmobilizować a tak jak w domku byłam to odpoczywałam i nic mi się nie chciało :sorry2::zawstydzona/y:

Wolfia
ja myślałam ze Olivier ma z 3 miesiące a teraz patrzę :szok::zawstydzona/y: ....ale ten czas leci

Miśka i jak Wiki :confused:

reklama
Witam:tak:
Ja też wczoraj wybrałam się na wielkie zakupy i tachałam siatki na 3 piętro w dwóch kursach:cool2: Przydałby się chłop jakiś czasem.
Dzisiaj od rana włączyłam pralkę, wytarłam kurze, pomyłam podłogi - w sumie zupełnie zapomniałam, że święto dzisiaj, na szczęście sąsiedzi tolerancyjni i chyba mnie nie zjedzą:szok::-)
Kasiu żabki u nas na osiedlu są otwarte, więc może u siebie też coś znajdziesz:tak:
Joasiek szybko Ci ten urlop zleciał, miałaś tylko tydzień?
Ja o swoim urlopie na razie mogę zapomnieć, bo go nie mam (wybrałam wcześniej na N.). Zostały weekendy, które staram się wykorzystać maksymalnie:tak:
Miśka mam nadzieję, że z Wikusią już lepiej:tak:
Wolfia na pewno dogadacie się ze swoim landlordem:-)
Agusia.. z kompami tak bywa:cool2:
Gosia u nas ładnie, słonecznie, ale czuje się nadchodzącą jesień. Szkoda, że lato tak szybko się kończy:sorry2:
Miłego weekendu babeczki!

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczeta

Pogoda dzisiaj robi sie znowu sliczna......my juz po kosciolku, teraz po malu robi sie obiadek.......a pozniej do tesciowej do szpitala............
jest mala poprawa jesli chodzi o noge juz po malu zaczyna nia ruszac......ale niestety miala wczoraj robiony tomograf glowy i krwiak sie powiekszyl.......lekarze karza czekac wiadomo.....neurolog ogladal go i powiedzial ze nie podejmie sie operacji bo jestduza szansa na uszkodzenie mozgu.....
achh........
od srody tak mnie zaladek boli, ze hoho....nie myslalam ze az tak mnie to ruszy:-(

Milej niedzieli i wypoczynku........

Nuśku to oczywiste, że bardzo przeżywasz tę sytuację.. choroba tak bliskiej osoby Twojego męża i Jego rozpacz... to odbija się też na Tobie.:-(
Głowa do góry, jeszcze wszystko może skończyć się dobrze, czego Wam życzę:tak:

:tak::tak::tak: Trzymaj się kobitko i nie zamartwiaj na zapas, bo jeszcze przecież jest szansa, że T tego wyjdzie, czego Wam zyczę z całego serca :tak:

matylda miałam 2 tygodnie... zleciało nawet nie wiem kiedy :baffled: Teraz na następne 2 tygodnie do pracy a potem na szczęście znowu tydzień urlopiku, z okazji tego że Milenka zacznie przedszkole i przez kilka pierwszych dni na pewno nie będzie tam aż na 8 godzin, chcę ją stopniowo wprowadzać i każdego dnia wydłużać jej pobyt o godzinkę :tak:

hej dziewczyny
Miśka i jak Wiki :confused:

Miśka mam nadzieję, że z Wikusią już lepiej:tak:
już lepiej, noc piątkowa wyglądała własciwie normalnie, nie budziła się tak często i w ogóle nie kaszlała:tak:
Po południu jak Wiki się wyspała wybralismy się nad Zalew Zegrzyński, a potem do lasu, nazbieralismy sporo kure:-)k, więc jutro bedzie super sosik

Dobry wieczór;-)
A ja dzisiaj byłam na dłuugich, rodzinnych zakupach, obiedzie na mieście i padam ze zmęczenia, bo nie kupiłam wszystkiego co chciałam:-p Oczywiście przez swoją gigantyczną rozmiarówkę:baffled: Jak idę z myślą kupienia bluzki to wracam ze spodniami i tak z reguły na odwrót:rofl2:

Wolfia ja myślałam ze Olivier ma z 3 miesiące a teraz patrzę :szok::zawstydzona/y: ....ale ten czas leci
:-D Ano ma już ponad pół roku:szok: Od dobrego miesiąca super siedzi, zaczął jeść coś innego niż cycek, kąpie się ze starszym bratem w dużej wannie i ogólnie jestem przeszczęśliwą mamą, choć czasem padam po całym dniu:rofl2:

Wolfia na pewno dogadacie się ze swoim landlordem:-)
Mam nadzieję;-) Teraz czekamy na zwrot depozytu od byłej landlady, bo dopiero wraca z wakacji:-p

Miśka dobrze, że z Wiki już znacznie lepiej:tak:

Nuśka trzymajcie się tam:-(

Dobranoc:-)

Witam :-)
Wczoraj miałam gości do po 22, byli moi i Tomka rodzice i Tomka ciocia. Było bardzo sympatycznie. Na noc włączyłam zmywarkę, a jeszcze mi fura naczyń została na drugą, zaraz się za to zabieram, tylko kawę wypiję. Oli przez wczorajszych gości poszła spać wyjątkowo o 22.30, ale zasnęła bez problemów i rano pospała do 9tej.
Dziś mam znów gości, przychodzą znajomi z dziećmi, jedzenie w większości zostało, tylko muszę jakąś potrawę wegetariańską wymyślić, bo to akurat zeszło, a koleżanka, tak jak Paulina i moja mama, jest wegetarianką. Zostały mi tylko śledzie w śmietanie i w sosie żurawinowym. Ale na ciepło też coś chciałam zrobić.

Witam:tak:
Wczoraj byłyśmy z Gosią u znajomych na grillu. Tak się złożyło, że były jeszcze dwie pary z dziećmi w wieku 3-5 lat i nasze berbecie szalały w ogrodzie jak małe diabełki. Jeden z tatusiów był bardzo kreatywny i wymyślił dzieciakom zabawę w indian co szybko podchwyciły i dzikie odgłosy walki apaczów z czejenami rozchodziły się do 22.30:zawstydzona/y::-) Gosia najmłodsza z całej grupy córką wodza - porwaną lub uwolnioną przez swoich w zalezności od sytuacji:-D
Wróciłyśmy do domu po 23 i moja myszka padła już a aucie, musiałam ją wnosić do domu. Przespała całą noc i wstała po 9.:tak:

Joasiek super że uda Ci się wziąć urlop na czas pierwszych dni Milenki w przedszkolu. Stopniowo pomału oswoi się z nowym miejscem:tak:

Miska cieszę się, że z Wikusią już lepiej. :tak:
Sosik z kurek.. mniam:-)

Wolfia ja też rzadko kiedy kupuję co chcę (pomijając fakt, że nie cierpię robić zakupów odzieżowych). Ostatnio pojechałam do sklepu po piżamki dla Gosi a wróciłam z nowymi spodenkami i 2 bluzeczkami dla niej:tak:
W tym tygodniu znów czeka mnie wyprawa, bo z większości piżamek jednak już wyrosła.

Kasiad uwielbiam takie rodzinne spotkania, chociaż przygotowania wymagają troszkę zachodu:tak:W tygodniu nie ma się czasu dla bliskich, więc fajnie że są weekendy i święta kiedy można nadrobić zaległości:-)

reklama
Witam ;-)

Wolfia a ty się nic nie chwaliłaś że mały takie postępy robi :tak::-D

Miśka fajnie że Wiki lepiej:tak: a dziś dobry obiadek będziecie mieć mniam :tak:

Joasiek powodzenia w przedszkolu to już niedługo zleciały te wakacje :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry