reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam

my wczorajszy dzien spedzilismy w Dublinie - spotkalam sie z siostra, robilismy zakupy przed wakacjami. JA oczywiscie sobie nic nie kupilam:baffled::baffled: (jakos nie mam weny na zakupy i strasznie nie lubie kupowac ubran:wściekła/y:)
A dzis to jakas ''przetracona '' chodze

reklama
Hejka babole:-) jaki ten weekend męczący był:rofl2::-):-D..leżenie, zakupy,grille ,spacery i leń ...jestem wypluta ze hej:baffled::-D:-D:rofl2:

dzisiejszy dzień jednek nie nazwe udanym do końca....czekam na telefon ...właśnie operuja :-(:-(
reszta na:ninja2::-(

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki:tak::-)!
Karolinka,usmiechnij sie-niedługo wakacje:tak:.
Wolfia,ja zrekam na suwaczek i widziałam,ze Oli skończył juz pół roczku:-).Pisz nam i o jego postepach,fajnie tak powspominać:-);-):tak:.
Ja ostatnio zajęta jestem,a jeszcze jak wszystko dobrze pójdzie,to pojade z dzieciakami i moimi rodzicami na 3 dni nad morze:-):tak:.Oczywiscie rodzice fundują;-):-):sorry2:.Niestety bez Jacusia:no:,bo ktos musi zostać i pilnowac różnych spraw:-(.I zależy to jeszcze od tego czy wujek przyjedzie zajmowac sie babcia:confused::blink:.No zobaczymy:tak:.Dobrze,ze rodzice mają 7-osobowy samochód;-):tak:.
Poza tym zaczeliśmy przygotowania do szkoły:zawstydzona/y:. Koszty ogromne,a jeszcze Dominisi marzy sie nowy plecak:szok::sorry2:.Czeka mnie bankructwo:sorry2::baffled:.

hejka

poczytałam i złapałam się na tym, że nie pamiętam co miałam poodpisywać :szok: chyba mnie te wakacje na maxa rozleniwiły, trzeba trochę zwoje poćwiczyć bo kiepsko będzie ;-)

u nas też weekend leniwie przy grillu, wczoraj gorąco było i laski pół dnia się moczyły w basenie :-) a dziś powrót do szarej rzeczywistości - góra prania czeka :baffled:

Witam poweekendowo:-)

3 dni wolnego, ale fajnie było, wczoraj taki prawdziwy wakacyjny dzionek, hubek tez szalał w basenie z kuzynką, ja sie troche poopalała, ogólnie weekendowe lenistwo:-) wypoczęłam:tak::-)

no ale teraz za to sajgon w pracy, masa roboty:baffled: mozę uda mi sie podoczytywac co tam u was sie działo

miłego dzionka:tak::-)

Witam śpiąco już z pracy :crazy:
My wczoraj też basenik, grill, słoneczko, ogólnie lenistwo, chociaż nie do końca, bo przed dzisiejszą wizytacją babci posprzątaliśmy całą górę na błysk.

No właśnie.... za 2 tygodnie przedszkole a ja nie wiem co na wyprawkę dla Milenki kupić? Z czym dzieci idą do przedszkola? Ma być spotkanie organizacyjne ale jak je zrobią 3 dni przed rozpoczęciem, to nie zdążę z zakupami :wściekła/y: Ktoś mi coś podpowie :confused:

A wogóle to miłego dnia, dzisiaj chyba znowu będzie upalnie :tak::-)

reklama
Witam :-)

Joasiek, moje dzieciaki dawno temu chodziły do przedszola i mogło się coś zmienić, ale z tego co pamiętam, to wielkiej wyprawki do przedszkola nie trzeba.
Napewno wygodne papcie i ciuchy do przebrania, bo wiadomo, dzieci się brudzą, mogą się polać, no i ssiusiać się dzieciom zdarza itp. No i piżamka do spania i pampek, jeśli moczy się w czasie snu. Z tego co pamiętam, to śliniaków się w przedszkolach nie ubiera, ale może się mylę :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry