reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
A u nas rano wielki płacz jak Milenka się dowiedziała, że mamusi skończyły się wakacje :-( Wyciągała rączki do mnie i wielki lament..... i nie chciała się nawet z babcią przywitać jak ta przyszła :no: Znowu jej powiedziała, że jest płaska i zimna :nerd: Najgorsze, że moja matka twierdzi, że to ja Milenkę takiego tekstu nauczyłam, bo sama by przecież na niego nie wpadła :baffled::baffled::baffled:

Agusia ale szalejesz kobitko;-):-)

Biedna Milenka:-( tak miała fajnie z mamą,a tu znowu babcia.... ale coz, takie zycie. Mój Hubek tez mnie dzisiaj do pracy puscic nie chciał, histerię zrobił, że on babci nie chce, że mamusia nie ma iść do pracy, ale w koncu dało sie go przekonać, no bo u nas inne stosunki z babcia...

witam po urlopowo:-)

urlop sie udal choc wymarzonych wczasów nie mielismy, zrobilismy sobie tylko objazdowe wycieszki a od dzis zaczełam prace:tak: teraz gotuje juz obiad na jutro bo na razie chodze na 9.oo-16.30 ale nawet nie estem zmeczna, chyba wiecej nalatam sie w domu :tak:

zaległosci juz nie nadrobie wybaczcie
ale wracam juz do was na biezoąco :) przynajmiej mam taki zamaiar zobaczymy jak mi czas pozwoli.

Witaj Oliwieczka po urlopie :-)

Ja dziś po południu miałam wolne od dziecia, Paulina pojechała z Oliwką do Family Parku, Tomek dopiero po nie zaraz jedzie.

Witam.
Oliwieczka witaj.:tak:
Agusia ale miałaś energii,daj troszkę,bo mam lenia na prace w domu.
Kasiad super z tym Family Parkiem,Oli chyba lubi tam chodzić,co?
Joasiek i jak przeżyłyście z Milenką powrót do opieki babci?

A ja mam lenia.nic mi sie nie chce.Mąż zaczyna dzis remont,narazie coś tam majstruje przy kablach:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry