reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Oliweczka, Madzix, witajcie po urlopie:tak:
I u nas dziś wietrzysko, że hej, byłyśmy tylko w aptece i rano po bułki. Wczoraj coś mnie wzięło na porzątki i umyłam wszystkie okna, a dziś prasowanie firanek, zeby wieczorem A. powiesił.JZrobiłam jeszcze przegląd naszej szafy, od razu luźniej:tak:Jutro ciąg dalszy u dziewczynek w szafkach i szufladach. No i niestety zaczął się i u nas kołowrót szkolny: książki, zeszyty, plecaki .... mam nadzieję, że nie zbankrutuję:-D:sorry2:

Gosia zdróweczka dla Emilki.

no i u nas też cos się kluje to chyba przez te przejścia z samolotu na lotnisko bo tam wiało i dziś w nocy już Szymek dostał katar i tak zaczyna gęgolić.Jednak weekend w Bremen był cudny-tylko takiej chorobowej pamiątki to nie chcemy.

dobranoc.

Witam

Zdrówka dla Emilki i Szymona:tak::-) sio choroby!

tez bym musiała zrobic przegląd szaf, i pomyc okna.... ale jakos mi sie nie chce juz po pracy:sorry2: wystarczy ze prasuje w miarę na bieżąco i pichcę dla mojego głodomorka:-p chociaz teraz mąż w domu to więcej pomoże:tak: wczoraj był na kontroli, wsio ok, ładnie sie goi, zdjete szwy miał, i ponoć najpóźnije za 3 tyg w ogóle zapomni, że miał cos robione:-)

miłego dzionka lasencje!!!

Witam.
Zdrówka dla chorowitków.
U nas od dziś kucie ściany i remont.
:tak:
Więc zaraz spadam do mamy na przedpołudnie,potem mąż do pracy,więc Kuba wraca na drzemkę.A jutro remoncik pełną parą.:tak:

dzięki dziewczyny za życzenia zdrówka :tak:

u nas dziś lepiej czyli w porę zareagowałam i oby się nie pogorszyło :tak: temperatury nie ma odruchów wymiotnych w nocy na szczeście nie miała czyli gardło ją aż tak nie bolało a tego sie najbardziej boje tych wymiotów :sorry2:

ja dzis dzień bez planów jak na razie a jutro na badania i mam nadzieje ze nie zapomnę ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry