Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja mam głęboko w szafie schowane ulubione jeansy sprzed ciąży ale nie wierzę że kiedykolwiek się w nie zmieszczę :-/ prawie 15 kilogramów musiałbym zrzucić a mi 5 ciężko...
Idę zdjąć pranie z dworu i je ponownie wypłukać i wywirować, żeby powiesić na suszarce w domu
Jakoś mnie nie nastraja taka pogoda, bo siedzę z dzieciakami sama w czterech ścianach
A tak bym sobie poszła do mamy... :-( Dobrze, że niedługo do PL lecimy;-)Takie niespodzianki są chyba jednymi z milszych;-)a przy okazji znalazłam sukienke i spoddnice co sie miescilam przed ciążą i miła niespodzianka - mieszczę się w nie!!:-)
![]()

Gosia za dużo masz na głowiehehe Rosmerta dzięki ale jadę jutro po pojemniczka zapomniałam kupić ja to mam głowę![]()

Dziękuje:-)Wolfia cudne zdjęcia na n-kteraz widać jak mały urósł od ostatnich zdjęć
![]()
Ja mam zostawionych kilka bardzo ulubionych ubrań jeszcze sprzed ciąży z Victoremja mam głęboko w szafie schowane ulubione jeansy sprzed ciąży ale nie wierzę że kiedykolwiek się w nie zmieszczę :-/ prawie 15 kilogramów musiałbym zrzucić a mi 5 ciężko...
Żeby w nie wejść muszę zejść 40kg
Może kiedyś się uda...
Powodzenia dla Was obu:-)
Miłego pobytu:-)
Będzie lepiej

juz mnie to meczy

załatwiła się, umyła ręce i wyszła zadowolona. No i płacz był ogromny, bo ona się jeszcze chciała bawić z chłopiecem. Śmiejemy się z tej jej odmiany, bo w większości już słów odmienia tak jak należy, używa dobrze czasów, a tego chłopca się nie może nauczyć.