reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Gosia, przykro mi z powodu reki.Ja tez zawsze mialam problemy z pobieraniem krwi, wszystkie pielegniary mowiły ze to moja wina bo u mnie nie widac zył, a poza tym sa bardzo kruche:-(Az trafiłam na babke, która robiła to bez najmniejszego problemu i nie zostawał najmniejszy siniak:no:

Karolina udanej zabawy na wakacjach:tak::tak::-)
I zeby Was T. nie wytropiła;-)

Rosmerta udanej imprezki:tak:

reklama
No na należę do tych co żyły się chowają ;-)
ostatnio jedna trafiła na zgięciu ręki ale uzbierałyśmy parę kropelek tylko to niby starczyło a ta dziś nie znalazła nigdzie żył :no: a są takie co potrafią na raz dobrze utrafić a są takie co mnie 10razy kują i w końcu z dłoni np pobierają :baffled: wiec w sumie jak znaleźć nie mogą to się zgadzam z dłoni bo po co mnie mają testować i żył szukać :baffled: a siniaki to też mam bardzo duże zależy od fachowości ...... kiedyś z Emilką co 3 dni chodziłam na bete w sumie z 10 razy byłam to miałam ręce sino kolorowe wiec aż się jedna babka przestraszyła tak wyglądałam :sorry2: bo od góry do dłoni siniaki :baffled:

Karolina
udanych wakacji !!!!:tak:

..........upiekłam ciacha idę robić kopytka

Mi po lekach trochę łep się wyciszył ale jestem jakaś rozbita..coś mi się che ale nie wiem czego;-):rolleyes2::rolleyes2::rofl2::-D

nic mi się nie chce a ciągle zapindalam ;-):-D...

Ostatnia edycja:
Hej laseczki!
Wpadłam się tylko przywitać i zaraz lecę do wyrka. Od środy wracam z pracy koło 21 i padam na nos:baffled:
Jutro naskrobię coś więcej, bo dziś jakaś niemoc intelektualna mnie ogarnia i bredzę od rzeczy:sorry2:
Miłego wieczorku!

Witam i ja z wieczorka:tak:.
Miałam dzis w końcu wolne i szalałam w domu.Umylam okno w sypialni,zmiana firan,pościeli,3 prania-prasowanie,3 dzieci i pies:-p.
Agusia,ja ostatnio byłam własnie taka panieta wieczorami,że mielismy przymusowy celibat:sorry2:.Dzis niby wolne,a zmęczona jestem tak samo:baffled:.
Juro idziemy na 30-tkę Jacka szwagra po południu:tak:.
Udanej soboty ze słoneczkiem Wam życzę:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry