Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-) Jakiś smętny ten dzisiejszy dzień i nic się nie chciało, dzieciaki marudziły, ale na szczęście już ładnie śpią to mam chwilę

swieci pustkami
a przy okazji znalazłam sukienke i spoddnice co sie miescilam przed ciążą i miła niespodzianka - mieszczę się w nie!!
:-)
więc dzisiaj daję je do krawcowej niech mi je skróci do kolan (bo długoe do kostek sa) i na wakacje jak nowe
:-)

nie przejmuj sie...hihi......tym bardziej ze ostatnio sie pewnie nie wyspalas za bardzo jak Emilke cos lapalo
i pyta kiedy idziemy
ciotka tylko jak cie gardło boli to wiesz ,ze wyniki wyjda nie takie ;-) tak dla przypomnienia ..mi sie przypomniało jak mnie gardło bolało i wyszły leukocyty max i panikahehe Rosmerta dzięki ale jadę jutro po pojemniczka zapomniałam kupić ja to mam głowę![]()
ale jutro to na bank muszę jechać bo wyników do wizyty u ginekologa nie będe mieć
no i fajne że ciuszki pasują![]()

spakowała kapcie zeszyt(jak Konrad;-)) i kredki no i chusteczki higieniczneAgusia a co Ty tam Sarci na 2 godziny pakujesz?![]()