reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam słonecznie:-)

witam wszystkie urlopowiczki:-) a ja ciagle przed urloopem... no nic to, moze jakos sie do niego doczołgam...:sorry2:

Oliwieczka i jak w pracy:confused: odrazu człowiekowi lepiej jak troche do ludzi wyjdzie co:confused:;-):tak::-)

w pracy zapieoprz standardowy, więc nie jest źle:-p popołudniu mąż ma zdejmowane szwy i kontrole tego kolana, ale śmiga juz całkiem całkiem, no i bez kul:tak::-) do wesela(urlopu;-)) się zagoi:-D

miłego dzionka wszytskim

reklama
Witam :-)

u nas była burza zaraz przyjemniej na dworze :tak:

za to Emilka nagle dostała gorączki :baffled: wiec budzenie się wiercenie i spanie u nas bo mówiła że rzygać jej się chce :sorry2: cały czas 38 teraz 37,5 nic jej nie dałam bo nic nie chciała ale muszę się w coś zaopatrzyć bo paracetamolu truskawkowego nie tnie za nic w świecie .....a jeszcze wczoraj się w jeziorze kąpała :baffled: wieczorem to wariacje odstawiała wiec nic tego nie zapowiadało :dry:

Witam :-)
Ale u nas chłodny wiatr :szok: Wyszłam z psem w krótkim rękawku i tak przemarzłam, że aż cała się trzęsę. Na zakupy będzie trzeba coś z długim rękawem założyć.

Gosiu, zdrówka dla Emilki.

Dzień dobry:-)

Oliwieczka witaj z powrotem:-) Jejku jak ja Ci zazdroszczę tego wyjścia z domu na dłużej:sorry2: To się tak mówi, że w domu z dziećmi się tyle nie narobisz co w pracy, ale to nie prawda:no:;-) Oczywiście pewnie zależy jaka praca:sorry2: Ale większość mam, które wróciły do pracy, nie marzy o ponownym zostaniu w domu na dłużej:rofl2:
Tak czasem myślę, kiedy ja pójdę... Ech cały czas Chłopaki tylko ze mną, bo nie ma z kim ich zostawić:sorry2: Chyba że do PL wrócę to moja mama ich weźmie w obroty ze szczęścia, że w końcu będzie ich mogła mieć przy sobie:-D

Kasiu Ty też masz chwilę wytchnienia, bo Paulina chętnie w wolniejszej chwili zaopiekuje się młodszą siostrą;-) Family Park rewelacyjny, więc nie dziwię się, że Oli lubi tam przebywać:tak:

Rosmerta na pocieszenie powiem, że jak już wszyscy będą po urlopach i będą marzyć o wolnym, to Ty będziesz mogła się cieszyć swoją wyczekiwaną Grecją:tak: Dobrze, że Twój mąż już czuje się dużo lepiej i że wraca do formy:-)

Gosiu zdrówka dla Emilki:tak: Ech te paskudne choróbska, biorą się nie wiadomo skąd:baffled:

A u nas się przejaśnia, więc może się gdzieś wybierzemy jak Najmłodszy wstanie;-)

Miłego dnia:-) A pracującym lekkiego dnia;-)

Helol:-)

my dzis po nocy z ''przerwa'' - Milena obudzila sie okolo 3ciej wyspana i gotowa do zabawy. No i tak niespala do okolo 5tej. :baffled::baffled: Pozniej jeszcze zasnela i spala do 9tej, a ja razem z nia. I mimo takiej nocy czuje sie wyspana:blink:

Rosmerta, jak Ty bedziesz wyjezdzac na urlop to wiekszosc z nas bedzie tylko o urlopie marzyc.:tak:
Madzix, Oliweczka - witajcie po urlopach.:-)
Oliweczka, to dobrze ze jestes zadowolona z pracy.Powodzenia nadal.:happy:

Udanego dnia wszystkim

Ja tez marze juz tylko o pracy:tak:Nawet urlop , mimo, ze naprawde swietny , jakos mnie nie cieszył:-(Mam strasznego doła bo szukam i nie moge nic znalezc, a jedyna moja próba podjęcia zatrudnienia nie wypaliła z mojej winy-zamiast pracowac siedziałam z chorą Marta w szpitalu, ale wtedy nie mogłam inaczej.:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry