Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja dzis tez niewyspana - w nocy zaczela bardzo mnie bolec kostka przy stopie i nie moglam spac. Obojetnie jak sie ulozylam to stopa bardzo bolala, a teraz mam zesztywnialy caly staw.
witam kochane zapracowane i te domowe ( z mojego klanu).
ja wyspana choć poszłam spać jakoś szybko jak na mnie bo o 1.zaraz ubieramy się i lecimy po coś na obiad.
Karolina oj to może rozmasuj to albo rozgrzewaj choć kiedyś słszałam że stawy lepiej nie rozgrzewać a wręcz chłodzić.
Jak co dzień trzeba się wziąć za obowiązki domowe. Pranie czeka na rozwieszenie i obiad do zrobienia
Ja też bym chętnie pospała jeszcze, bo o ile do Victora już nie muszę wstawać to do Olivera tak, ale już niedługo i tak już chyba najcięższy okres za mną
Karolino dobrze, że nie miałaś problemów z Milenką u okulisty i że tak chętnie współpracowała Zuch dziewczynka:-)