reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam

Irtasiu, wspolczuje niewyspanych nocy.

Ja dzis tez niewyspana - w nocy zaczela bardzo mnie bolec kostka przy stopie i nie moglam spac. Obojetnie jak sie ulozylam to stopa bardzo bolala, a teraz mam zesztywnialy caly staw.

witam kochane zapracowane i te domowe ( z mojego klanu).
ja wyspana choć poszłam spać jakoś szybko jak na mnie bo o 1.zaraz ubieramy się i lecimy po coś na obiad.

Karolina oj to może rozmasuj to albo rozgrzewaj choć kiedyś słszałam że stawy lepiej nie rozgrzewać a wręcz chłodzić.

Cześć.

Jak co dzień trzeba się wziąć za obowiązki domowe. Pranie czeka na rozwieszenie i obiad do zrobienia:sorry2:

Ja też bym chętnie pospała jeszcze, bo o ile do Victora już nie muszę wstawać to do Olivera tak, ale już niedługo i tak już chyba najcięższy okres za mną:tak:

Karolino
dobrze, że nie miałaś problemów z Milenką u okulisty i że tak chętnie współpracowała:tak: Zuch dziewczynka:-)

Miłego dnia:-)

Witam środowo:-)

i zycze miłego dnia wszytskim:-)

Gosia szczęśliwego rozwiązania!!!!! czekamy na dobre wieści!!!!:tak::tak::-) trzymam kciuki za ciebie i maleństwo:tak::-)

Witam

ja w pracy marznę, bo szefowa ciągle narzeka ze gorąco i śmierdzi...okna otwarte, grzejniki zakręcone
a ja 2 długie rękawy i nic, nogi jak lody...

oj czekam na tą Gosię i trzymam kciukasy za szybkie rozwiązanie..

miłego dnia !!

reklama
Hej:-)

Widzę, że dzisiaj wszystkie w napięciu czekamy i trzymamy kciuki za Gosię;-)
Oby była jak najszybciej po wszystkim i żeby się nie wymęczyła zbytnio:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry