reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Dzieki dziewczyny.Mała ściąga mleczko super,ale boli mnie jak ch...a to wszystko przez to,ze jednej nocy obudziła sie dopiero rano,a ja razem z nia i piersia jak kamien.cos sie zatkało i boli.niby zeszło,grudki juz nie ma,ale jest siniak i boli.
to takie tam :rofl2:rosterki '"mamy-mleczarni:happy:'.

reklama
Witam

No Wolfia super wakacje mieliście..ja juz o swoich zapomniałam..a wy teraz sobie odpoczywaliście..super...

A u nas jak zwykle młyn, jak sie tydzien zaczyna to nawet sie nie obejrzę a już koniec jest..poprostu nie wiem gdzie ten czas ucieka...

Filip dzis pierwszy raz w przedszkolu od 2 tyg i nawet dobrze sie zachował...nie chciał wracać do domu a i nie płakał na początku...ufffff...tylko znowu mam stracha jak to z tymi chorobami bedzie, bo teraz w przedszkolu u nas ospa :-(

no jakoś musi byc...

miłego wieczorku i jutrzejszego dnia

witam nocna pora
FAjowe mialss wakacje WOLFIA, super ze sobie odpoczeliscie i wygrzaliscie sie, zwlaszcza to ostatnie jest ostatnio niemozliwe w naszych krajach
a z tym english breakfast to naprawde denerwujace, ale brytyjczycy baardzo sa do tego przywiazani, szok normalnie

ja z niecierpliwoscia czekam na pierwszy wolny weekend w miesiacu (i ostatni ) he he,no jeszcze tylko juuuuuuuuuutro, jupi!dobranoc i milego dnia jutro babolce

Witam piątkowo:-)

Rozalka no jak widac cos za cos;-) jak sie wyspałas troche to znowu zastój sie zrobił, nie ma nic za darmo jak widac:sorry: ale dobrze, ze juz przechodzi:-)

Mysia no czas ucieka jak szalony, mi tylko tygodnie smigaja nawet nie wiem kiedy, własnie jestem na półmetku ciązy:szok:

Susu a ty co po nocach siedzisz w necie:-pno udanego wolnego weekendu:tak::-)

miłego dnia wszystkim!!!!:tak:

ja już mam kryzys tej choroby chyba nie mogę ruszyć się z domu bo zaraz ryk i temp skacze do 38,5 a od rana płacz i jęczenie chcę chodzić choć się bawić zrób to no koszmar.cholera jasna kiedy dziecko powinno przestać gorączkować??????????????????????????????????mamy 2 doby antybiotyku za sobą o 13 zacznie się 3.

ja już mam kryzys tej choroby chyba nie mogę ruszyć się z domu bo zaraz ryk i temp skacze do 38,5 a od rana płacz i jęczenie chcę chodzić choć się bawić zrób to no koszmar.cholera jasna kiedy dziecko powinno przestać gorączkować??????????????????????????????????mamy 2 doby antybiotyku za sobą o 13 zacznie się 3.

Kubie zawsze przy anginie po 3 dobach schodziła całkiem gorączka,po dwóch od antybiotyku.

no a jaki dawałaś antybiotyk i jaka dawka? Szymek dostaje Ceclor 5mL co 8 godz. obejrzałam gardło i ma na przodzie żółte plamy fakt na dłużej starcza nurofem w dawce 4 mL bo średnio na 7 godzin -może źle że nie poszłąm dziś do lekarza no ale teraz to już muszę czekać do wtorku.

Karola a jak Szymek na wieczór?
co do antybiotyku nie pomogę ja nie pamiętam Emilka dostała gdzieś w wieku Dominika no może była roczna nawet nie pamiętam i więcej nie dawałam a D tylko dostał przy zakażeniu wiec trudno mi stwierdzić ale myślę że na 3 dobę powinno być lepiej

u mnie dzieciaki też przeziębione dla świętego spokoju byłam u pediatry bo Dominik kaszle i widać ze boli go gardło dlatego ze oddycha ustami ale wszystko osłuchowo ok daje co dawałam i wsio nawilżam teraz mu pokój i wychłodziłam przed snem

reklama
Karola skoro jest nalot to angina na bank..Ceclor na anginę jest dobry no ale antybiotyk działa na 3 dobę ..temperatura może się utrzymywać do 4 dni a antybiotyk powinien brać 10 dni.Dawkę masz standardowa 5ml * 3razy dziennie.Przeciw gorączkowe leki tez działają super skoro po 4ml nurofenu wytrzymuje 7 godzin.Powiedz jak Szymek na noc ..do ilu skoczyła tem.?

dobra jest sól emskana w nieżytach górnych dróg oddechowych inaczej tabletki emskie(rozpuszcza się i płucze gardło;-))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry